Segona Divisió
Esports Futbol 11/02/2012

El Nàstic suma un punt estèril contra el Numància (1-1)

L'equip de Tarragona s'ha avançat amb un gol de Pavón en pròpia porteria i ha anat guanyant fins que, a deu minuts del final, ha encaixat el gol de l'empat, obra de Del Pino

TarragonaEmpat del Nàstic de Tarragona al Nou Estadi que serveix de molt poc per aspirar a mantenir la categoria, ja que el punt que ha arrencat en el xoc contra el Numància (1-1) el manté en l'última posició.

No han sabut els locals defensar un marcador a favor i han vist com volaven dos punts a casa que a final de temporada els poden trobar molt a faltar. Amb poc futbol, però aprofitant el seu moment en el partit, el Numància treu un punt de la seva visita a Tarragona que li permet continuar amb el seu trànsit en la part intermèdia de la classificació, amb 34 punts.

El Nàstic s'ha avançat amb un gol de Pavón en pròpia porteria i ha anat guanyant fins que, a deu minuts del final, ha encaixat el gol de l'empat, obra de Del Pino.

Nàstic, 1: Rubén; Sergio Juste, Pere Mairata, Arzu, Raúl Fuster; Rodri, Longás, Dani Abalo (Ruz, min.65), Álvaro Rey (Tuni, min.51); Peragón i Orbegozo (Xisco Campos, min.51).

Numància, 1: Nacho Zabal; Unai, Jaio, Cabrera, Pavón; Sunny (Nagore, min.62), Julio Álvarez; Natalio (Juanjo, min.45), Bedoya, Llac Júnior; i Díaz de Ceri (Del Pino, min.45).

Gols: 1-0, min.30: Pavon (pp). 1-1, min.79: Del Pino.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea. Ha mostrat cartolina groga a Fuster (min.57), Ruz (min.78), per part local, i a Cabrera (min.45+1), Jaio (min.58), Pavón (min.60) i Del Pino (min.75), per part visitant.

Incidències: Partit de la vint-i-quatrena jornada de la Segona Divisió, disputat en el Nou Estadi de Tarragona davant 3.170 espectadors.