Segona Divisió
Esports Futbol 17/03/2012

El Sabadell empata a Huelva (1-1)

Berrocal ha avançat els locals (minut 25), mentre que Arteaga ha aconseguit el gol de l'empat per als visitants (minut 50)

HuelvaEl Recreativo de Huelva ha empatat amb el Sabadell (1-1) i ha encadenat cinc jornades sense conèixer la derrota, mentre que l'equip català ha tornat a puntuar a Huelva després de 22 anys sense visitar el degà del futbol espanyol.

Des del xiulet inicial ha manat més el Recreativo, encara que no ha tingut gaire encert i les ocasions de perill contra De Nava han sigut escasses. Els visitants han treballat bé al centre del camp, però no han sigut capaços d'imposar-se als locals.

Berrocal ha avançat els locals (minut 25), mentre que Arteaga ha aconseguit el gol de l'empat pel Sabadell (minut 50).

Recreativo, 1: Manu Fernández; Córcoles, Borda, Manolo Martínez, Fernando Vega; Javi Álamo, Matamala, Ramón Arcas, Aitor (Juan Villar, m. 72); Pablo Sánchez (Jesús Rubio, m. 61) i Berrocal (Sergi Enrich, m. 79).

CE Sabadell, 1: De Navas; Toni Lao, Agustín, Pablo Ruíz, Oscar Ramírez; Lanza (Toni Hidalgo, m. 88), Juanjo, Ezequiel; Juvenal, Arteaga (Luna, m.79); i Baha (Florián, m. 72).

Gols: 1-0. Minut 25: Berrocal; 1-1. Minut 50: Arteaga.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera. Ha amonestat el local Jesús Rubio i els visitants Juvenal i Juanjo.

Incidències: Partit de la vint-i-novena jornada de Segona disputat al Nuevo Colombino davant de 5.593 espectadors.