Segona Divisió
Esports Futbol 24/03/2012

Florian salva un punt per al Sabadell en temps afegit (2-2)

Un gol del davanter francès Florian ha evitat la victòria d'un Guadalajara que ha desaprofitat dos avantatges a la Nova Creu Alta

SabadellUn gol del davanter francès Florian ha permès al Sabadell salvar un punt en el temps afegit i evitar la victòria d'un Guadalajara que ha desaprofitat dos avantatges a la Nova Creu Alta, aconseguits amb dos gols d'Aníbal i Badía. L'equip visitant fins i tot ha fallat un penal que hauria pogut ser l'1-3.

El Sabadell no ha trigat a fer-se amb la possessió de la pilota i en els primers deu minuts ja ha disposat de dues ocasions clares: un tret col·locat d'Hidalgo que ha sortit fora per poc i, sobretot, una internada d'Ezequiel que Arteaga, sol en el punt de penal, no ha encertat a culminar.

El Guadalajara ha optat per mantenir-se replegat molt ordenadament, esperant la seva oportunitat per sorprendre el rival. A punt ha estat d'aconseguir-ho en un servei de córner pentinat per Collado que ha sortit fora per molt poc.

A la mitja hora, el tècnic local Lluís Carreras s'ha vist forçat a reconstruir la seva defensa davant la lesió muscular del central Pablo Ruiz, donant entrada al lateral Bermudo i resituant els polivalents Toni Lao i Oscar Ramírez.

Abans del descans, el conjunt de l'Alcàrria treia petroli del seu enèsim enviament llarg sobre Aníbal, qui després de rebre un rebuig de Toni Lao a l'àrea, ha vist avançat el porter De Navas i l'ha batut amb un tret molt col·locat.

El 0-1, ha esperonat els catalans que, amb prou feines quatre minuts després, han empatat amb un cop de cap d'Hidalgo, després de magistral assistència d'Ezequiel des de la banda dreta.

Després del descans, el panorama amb prou feines ha variat, encara que el primer avís l'ha donat el Guadalajara, amb un remat desviat de Jonan, després d'acció personal d'Aníbal al costat de la línia de fons. La rèplica ha arribat en el minut 52, en un córner rematat de cap per Agustín que ha salvat el porter Saizar en una gran intervenció.

Poc després, l'hiperactiu Ezequiel ha protagonitzat una gran acció individual, amb vaselina inclosa que ha sortit llepant el travesser. Com la primera part, el Guadalajara ha tornat a donar una urpada en forma d'1-2, aquesta vegada amb un tret ras de Badía, després del rebuig de De Navas davant Jonan.

Es repetia la història, encara que aquesta vegada els arlequinats no han aconseguit reaccionar. Bé al contrari, en el 63, els de l'Alcàrria han tingut la sentència en un penal provocat per Aníbal. El capità Javi Sòria l'ha executat, però De Navas ha endevinat la seva intenció i l'ha desviat amb una gran intervenció.

El Sabadell s'ha vist contra les cordes i ha buscat l'empat, encara que abusant de les accions individuals de Lanza i Ezequiel, que no han arribat a bon port.

En el minut 79, el col·legiat ha expulsat de forma directa el visitant Badía, per un propinar un cop de colze a Oscar Ramírez. En superioritat numèrica, el Sabadell s'ha bolcat sobre l'àrea rival, però no ha trobat cap fuga en la fèrria defensa del Guadalajara fins a l'últim minut, quan Florian ha enviat a la xarxa un rebuig del pal, després d'una gran acció personal de Lanza.

Era el sisè gol del davanter francès que deixava els de l'Alcàrria amb la mel a la boca.

Sabadell, 2: De Navas; Toni Lao, Pablo Ruiz (Bermudo, min. 30), Agustín, Oscar Ramírez; Juanjo, Artega (Juvenal, min. 66), Hidalgo; Ezequiel, Lanza i Baha (Florian, min. 46).

Guadalajara, 2: Saizar; Ander Gago, Gaffoor, David Fernández, Barral; Javi Sòria, Iván Moreno (Nico, min. 75), Jonan, Badía; Collado (Cristian, min. 66) i Aníbal (Arriaga, min. 88).

Gols: 0-1, min.38: Aníbal; 1-1, min.42: Hidalgo; 1-2, min.58: Badía; 2-2, min. 90: Florian.

Àrbitre: Arias López (Comitè Càntabre). Ha amonestat el local Toni Lao i els visitants Ander Gago i Iván Moreno. Ha expulsat amb vermella directa a Badía (min. 79).

Incidències: Partit corresponent a la trenta-unena jornada de Segona A, disputat a la Nova Creu Alta davant uns 3.600 espectadors. Abans de l'inici s'ha guardat un emotiu minut de silenci en memòria d'Alfred Besonías, president del club del 87 al 91, mort al matí.