Segona Divisió
Esports Futbol 28/12/2011

D'Alessandro: "Portaré els jugadors que el Nàstic necessita"

Dani Abalo del Celta podria ser el primer en arribar a Tarragona, i no es descarta que aconsegueixin la cessió d'algun jove del filial del Barça

Efe
2 min
Jorge D'Alessandro donant ordres en el partit del seu debut, Nàstic-Sabadell.

TarragonaSense donar noms però molt contundent, el tècnic del Nàstic de Tarragona, Jorge D'Alessandro, ha mostrat la seva clara voluntat de portar dos jugadors el més ràpid possible per dotar a l'equip de més qualitat. "Hi ha grans jugadors en el mercat però el meu equip ja té les posicions ocupades. Sóc coherent i portaré el que l'equip necessita. Els meus informes tenen nom i cognoms i crec que són assequibles per al club", ha remarcat D'Alessandro.

Sens dubte les prioritats són un jugador de banda dreta i un davanter que complementi la gran aportació de Berry Powel, el nou holandès que ja entrena amb el grup una vegada recuperat de la seva lesió. Néstor Susaeta i Dani Abalo són les prioritats. "No donaré el meu informe dels jugadors que he consensuat amb el club, no puc donar noms de jugadors que pertanyen a altres clubs. Si el que dic arriba a Madrid, a Galícia o fins i tot a Barcelona podria tenir connotacions negatives. No m'atreveixo", ha explicat en al·lusió clara als dos pretesos, amb l'afegit d'un tercer que podria sortir del filial del Barcelona.

El jugador del planter del Celta de Vigo Dani Abalo possiblement sigui el primer a aterrar al Nàstic ja que l'acord de cessió sembla molt avançat i en les pròximes hores podria concretar-se. De la seva banda, l'entrenador hispanoargentí també ha parlat de les possibles sortides del club. "Jo vull que les persones siguin felices i que no se sentin lligades. Si no tenen protagonisme han de trobar un lloc on jugar sense desvincular-se del club", ha matisat D'Alessandro.

El Nàstic segueix el seu particular pretemporada d'hivern amb la vista posada en el partit del pròxim 7 de gener davant el Múrcia. Abans, l'equip s'enfrontarà a l'Hospitalet dissabte que ve dia 31 de desembre al Nou Estadi, en un amistós on presumiblement es podran començar a veure els reforços que el club està negociant incorporar.

D'altra banda, el departament de Comunicació del club ha presentat les aplicacions oficials del Nàstic per a Smartphone, unes aplicacions per a iPhone, iPad i Android convertint-se així en el primer club de la LFP a tenir les App's per a tots els suports.

stats