2a divisió
Esports Futbol 06/11/2011

D'Alessandro debuta amb el Nàstic golejant el Sabadell (5-0)

El conjunt grana ha fet bona la dita: 'entrenador nou, victòria segura' passat per sobre l'equip arlequinat i abandonant l'última posició de la taula classificatòria

Berry Powel (Nàstic) supera David De Navas en un dels seus dos gols al Sabadell.

TarragonaEl Nàstic ha notat l'efecte D'Alessandro i ha golejat, inesperadament, el Sabadell (5-0) en el debut de l'entrenador argentí al capdavant del quadre tarragoní. Els granes han fet bona la dita: 'entrenador nou, victòria segura'. I a més ho han fet amb minuts de bon futbol, intensitat i pressió. Que va anul·lar per complert la presència dels arlequinats.

Tot i el resultat final, el Sabadell ha buscat el gol amb més fermesa, a l'inici del partit. Però els locals l'han trobat abans dels vint minuts, quan Morán ha aprofitat el rebuig del porter De Navas per enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0).

Amb el gol, el Nàstic no ha renunciat a l'atac i ha buscat amb ànsia el segon, mentre el Sabadell intentava aprofitar alguna indecisió de la defensa grana per marcar. Però qui ha aconseguit el gol ha estat l'equip entrenat per D'alessandro, gràcies a un tir potent de Powell poc abans de la mitja hora de joc.

Després del descans el Nàstic no ha abaixat la intensitat del joc. El Sabadell també ha buscat la remuntada, i ha creat ocasions a la porteria de Rubén. Però quan més atacaven els visitants ha arribat el tercer gol local, obra de Morán, que deixava el partit sentenciat al 58'. I només tres minuts després, al 61, Tuni aprofitava el desconcert sabadellenc per marcar el 4-0.

El Sabadell, malgrat saber que la victòria era impossible, no ha renunciat a l'atac ni a buscar el gol de l'honor. Però s'ha trobat amb el cinquè del Nàstic, obra de Luna, amb què es tancava definitivament l'enfrontament.

Nàstic 5 - Sabadell 0

NÀSTIC: Rubén, Juste, Arzu, Xisco, Mingo, Longás, Morán (Luna, min.70), Seoane, Rodri, Peragón (Tuni, min.56) i Powel (Galindo, min.78).

SABADELL: De Navas, Ramírez, Olmo (Álex Cruz, min.74), Songo'o, Toni Lao, Héctor Simón, Juanjo (Juvenal, min.65), Arteaga, Aarón Bueno (Joaquín Rodríguez, min.58) Lanzarote i Florián.

GOLS: 1-0: Morán, min.18. 2-0: Powel, min.27. 3-0: Powel, min.58. 4-0: Tuni, min.61. 5-0, Luna min.82.

ÀRBITRE: Mariscal Sánchez (andalús). Grogues a Olmo i Juanjo.

ESTADI: Nou Estadi de Tarragona, uns 5.000 espectadors.