Publicitat
Publicitat

2a divisió

D'Alessandro: "Tenim l'absoluta garantia de cobrar"

El tècnic del Nàstic s'ha mostrat comprensiu amb el jugador Peragón que aquest dilluns va denunciar la situació de la plantilla que no cobra des de gener

" Cal entendre al jugador , s'acabava de perdre un partit molt important i la situació de l'equip és la que és . Tenim la garantia institucional de cobrar a final de temporada , disculpo al meu jugador ja que estava a 200 pulsacions per minut " , ha explicat l'hispà - argentí , que ha ofert el seu suport i comprensió a Peragón .

Més enllà dels problemes econòmics i esportius , la plantilla ha tornat a la feina amb la mirada posada en el Guadalajara , pròxim rival .

Si bé és cert que sembla molt poc probable que el Nàstic pugui mantenir la categoria aquesta temporada - es troba a 11 punts de la permanència a falta de 9 jornades- , els homes de D' Alessandro segueixen convençuts que no es pot llançar encara la tovallola .

"El nostre últim tren passa per Guadalajara , és la frase que he dit al vestidor . Hem d'anar a mort per aconseguir els tres punts . Anirem sense Morán i Mingo , sancionats " , ha subratllat el Buenos Aires , que , números en mà , clar que d'aconseguir tres resultats positius consecutivament s'aixecarien les opcions d'un equip que ara mateix es troba enfonsat al pou de la classificació .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT