2a DIVISIÓ A
Esports Futbol 30/06/2011

David Bermudo renova per un any amb el Sabadell

El defensa, de 32 anys, ha considerat que la seva renovació ha estat "un premi" al treball que ha realitzat aquests dos anys a l'equip vallesà

Redacció
1 min

SabadellEl Sabadell ha renovat per un any David Bermudo per la temporada que ve, amb la qual cosa el defensa complirà el seu tercer any com a arlequinat. Bermudo es va convertir la temporada passada en un dels pilars de l'equip català que va aconseguir l'ascens a Segona A amb l'entrenador Lluís Carreras a la banqueta.

El defensa, de 32 anys, ha considerat que la seva renovació ha estat "un premi" a la feina que ha realitzat aquests dos anys a l'equip vallesà. El lateral esquerre s'ha mostrat orgullós de tornar a jugar a Segona A amb el Sabadell, perquè creu que és la categoria que li correspon.

David Bermudo ha jugat anteriorment al Barça B, Tenerife, Algesires, Almeria i Pontevedra, pel que atresora sis anys d'experiència en la divisió de plata del futbol espanyol. "Futbolísticament no hi ha gran diferència amb Segona B. Podem fer una bona temporada", ha presagiat el jugador que confessa sentir-se "molt a gust" al club arlequinat.

stats