Segona Divisió
Esports Futbol 12/07/2012

Eusebio: “Tenim un grup jove, però de molta qualitat”

El tècnic del Barça B recorda que Tello té fitxa del filial, però entén que és del primer equip

Ara
2 min
Eusebio Sacristán

NavataEn la que és la segona jornada de l'estada que el Barça B està fent a Navata (Girona), Eusebio Sacristán ha comparegut en roda de premsa per fer una primera valoració de l'inici de la pretemporada de l'equip. En aquest sentit, el tècnic blaugrana, satisfet per partir "d'una bona base" del curs anterior i perquè "el nucli que teníem, continua", afirma que disposa "d'un grup jove, però de molta qualitat" que tindrà com a objectiu "mantenir el nivell competitiu".

"Tello té fitxa del filial, però entenc que és del primer equip", ha dit l'entrenador.

Il·lusionat, Eusebio comenta que al Barça B l'espera "un inici de temporada trepidant, molt interessant", en el qual rebrà l'Almeria a casa i després viatjarà a Madrid per veure's les cares amb el filial del Reial Madrid.

Eusebio s'ha referit a les dues incorporacions que, de moment, s'han fet a la seva plantilla, la de Joan Ángel Román i la de David Lombán. En el cas del primer, l'entrenador barcelonista ha ressaltat que es tracta "d'un jugador de banda molt desequilibrant, que dóna molta profunditat, i que es pot adaptar a qualsevol de les posicions d'atac".

Pel que fa a Lombán, Eusebio ha comentat que l'equip "necessitava reforçar la posició de central. I ha afegit: "Ell reuneix les característiques que volíem, amb bona sortida de pilota i amb experiència a la categoria". El tècnic té molt clar que, tenint en compte que disposa d'un conjunt jove, "jugadors com ell, amb la seva experiència, són de gran ajuda".

A la pregunta sobre si la plantilla ja està tancada, Eusebio ha confirmat que "s'està treballant per incorporar algun jugador més". Pel que fa als set juvenils que s'han incorporat al Barça B, l'entrenador ha indicat: "Si entenc que estan preparats per jugar a la categoria de Segona Divisió, continuaran".

stats