Segona Divisió
Esports Futbol 04/05/2012

D'Alessandro: "M'agrada guanyar fins i tot quan no cobro"

L'entrenador del Nàstic de Tarragona vol guanyar, tot i que l'equip està virtualment a Segona B

Efe
1 min
El tècnic del Nàstic, Jorge D'Alessandro / GIMNASTICDETARRAGONA.COM

TarragonaL'entrenador del Nàstic de Tarragona, Jorge d'Alessandro, vol guanyar tot i que l'equip està virtualment a Segona B. Ha afirmat que li agrada guanyar fins i tot quan no cobra.

Amb l'objectiu de quedar al més amunt possible de la classificació per si es produïssin possibles descensos administratius, l'hispano-argentí ha assenyalat: "A veure si la justícia esportiva arriba d'una vegada per sempre al món del futbol. Ja n'hi ha prou de dispendis".

Els jugadors i el tècnic segueixen amb els retards en el pagament de les nòmines, fet que no preocupa l'hispano-argentí per aconseguir el seu nou repte aquesta temporada.

"A mi m'agrada guanyar a qualsevol preu, fins i tot quan no cobro. Ara mateix és anecdòtic el fet de no estar al dia del pagament", ha exposat D'Alessandro, que ha tret ferro al problema de liquiditat del club.

A 11 punts de la salvació, la pressió de guanyar obligatòriament ja no existeix entre l'expedició grana, i l'equip lluita per acabar la temporada de la millor forma possible, sense preocupar-se de dinàmiques.

stats