SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/11/2012

L'Elx guanya a Montilivi i és més líder (0-1)

Un gol de Powell al minut 7 ha sentenciat un partit en què els gironins han merescut, com a mínim, l'empat

GironaUn Elx molt resolutiu en atac ha trencat la imbatibilitat del Girona a Montilivi (0-1) i amb la victòria a domicili s'erigeix com un líder sòlid que ara treu cinc punts als gironins.

El partit ha quedat sentenciat amb el matiner gol de Powel al minut 7, i tot i que el Girona ha tingut el domini dels primers 45 minuts, ha hagut de jugar amb la llosa de veure un gol en contra des de gairebé l'inici. Tot i això, no han faltat les ocasions locals, sobretot amb les rematades de David García i Jofre Mateu i una falta directa de Jandro que Manu Herrera ha desviat a córner.

Després del descans, els catalans han seguit amb el mateix domini, i l'Elx, amb la mateixa tàctica de tancar bé en defensa i de cedir tot el protagonisme al seu rival. No obstant això, el joc del Girona ja no ha estat tan fluid, i tot l'esforç mostrat al centre del camp no tenia traducció en els metres finals, de manera que l'Elx ha assegurat poc a poc una victòria que ja no se li ha escapat.

La derrota pot fer baixar aquest diumenge el Girona de la segona plaça de la taula, ja que dependrà del que faci l'Almeria en el seu partit davant el Múrcia. Tot i això, els de Rubi continuen ferms a la part alta de la taula.

Fitxa tècnica:

0 - Girona: Mallo; Jose (Acuña, min. 52), Migue, Chus Herrero, David Garcia, Tébar, Luso (Benja, min. 80), Juanlu, Jandro, Jofre (Toni Moral, min. 65) i Felipe.

1 - Elx: Manu Herrera, Damià, Etxeita, Pelegrín, Edu Albacar, Rivera, Mantecón (Pelayo, min. 48), Fidel, Carles Gil, Coro (Palanca, min. 79) i Powel (Jornet, min. 71).

Gol: 0-1, M.7: Powel.

Àrbitre: López Acera (Col·legi extremeny). Ha mostrat targeta groga als locals Tébar, David García i Luso, i als visitants Etxeita, Rivera, Pelegrín, Albacar i Jaume Jornet.

Incidències: 7.193 espectadors a Montilivi.