Segona Divisió
Esports Futbol 19/02/2011

L'Elx es retroba amb la victòria a casa i supera el Barça B (2-1)

L'equip de Pepe Bordalás, que no guanyava a casa des del passat mes de desembre, s'ha imposat al Barça B (2-1) després de remuntar un gol en contra

Redacció
1 min

Elx p { margin-bottom: 0.21cm; } L'Elx, que no guanyava a casa des del passat mes de desembre, s'ha imposat al Barça B (2-1) després de remuntar un gol en contra en un partit que ha tingut tres expulsions.

El conjunt que entrena Luis Enrique s'ha avançat amb un gol de Víctor Vázquez al minut 33, però l'equip de Pepe Bordalás ha empatat als pocs segons gràcies a Linares.

La segona meitat ha estat farcida d'incidents. Primer ha arribat l'expulsió d'Ilie i, després, el gol de la victòria dels locals (Ángel). En la recta final l'arbitre ha tingut problemes per controlar el partit i ha acabat expulsant els locals Ripa i Linares.

Elx, 2: Jaime, Carpio, Samuel, Etxeita, Ripa, Xumetra (Angel, m.67), Mantecón, Generelo (Acciari, m.74), Palanca (Santos, m.83), Kike Mateo i Linares.

Barça B, 1: Rubén Miño, Montoya, Fontás, Sergi Gómez, Planas (Telllo, m.82), Thiago, Dos Santos, Ilie, Vázquez (Rafinha, m.72), Nolito i Benja (Saúl, m.76).

Gols: 0-1, m.33: Víctor Vázquez. 1-1, m.34: Linares. 2-1, m.71: Ángel.

Àrbitre: Ontanaya López. Groga als locals Generelo, Samuel, Palanca, Mantecón i Kike Mateo, i als visitants Dos Santos, Sergi Gómez, Víctor Vázquez, Fontás i Nolito. Ha expulsat amb vermella directa el local Linares (92) i, per doble amonestació, el local Ripa (86) i el visitant Ilie (56).

Incidències: Uns 8.000 espectadors al Martínez Valero.

stats