2a divisió
Esports Futbol 19/04/2013

Empat heroic del Sabadell, que acaba amb dos jugadors expulsats, contra el Recre (1-1)

Samu ha vist la vermella directa al minut 22, i Juanjo la segona groga al 56. Aníbal havia avançat els locals, encara que Valle ha pogut empatar poc després

M. Molina

BarcelonaEl Sabadell ha aconseguit salvar un punt a la Nova Creu Alta després d'empatar contra el Recreativo de Huelva, en un partit on els arlequinats han acabat amb nou jugadors per les expulsions de Samu i Juanjo (1-1).

El partit s'ha complicat de valent quan Samu ha vist la vermella directa al minut 22, per fer una falta a la frontal de l'àrea sent l'últim home local. La inferioritat numèrica no ha estat un impediment perquè el Sabadell pogués avançar-se al marcador, gràcies a un bon cop de cap d'Aníbal (37'). Els locals agafaven avantatge, però l'alegria durava poc, ja que Jonathan Valle podia empatar amb un tir des de la frontal, ajustat al pal.

Amb igualtat al marcador començava el segon temps, que no estaria exempt de polèmica. Juanjo ha aixecat massa la cama quan disputava una pilota i l'àrbitre li ha ensenyat la segona targeta groga, deixant el Sabadell amb deu homes durant més de mitja hora (56').

Els locals s'han tancat a pany i forrellat a la seva àrea, i han aconseguit repel·lir una vegada i una altra els atacs visitants. Fins i tot, els homes de Lluís Carreras han tingut algun contraatac per marcar el gol de la victòria. Al final, el patiment ha tingut recompensa, i els arlequinats han pogut sumar un punt.