2a divisió
Esports Futbol 26/01/2014

Empat agredolç del Sabadell contra la Ponferradina (1-1)

L'àrbitre ha anul·lat un gol als arlequinats, per fora de joc posicional, al minut 89

BarcelonaEl Sabadell ha aconseguit un empat amb regust amarg contra la Ponferradina (1-1) ja que l'àrbitre ha anul·lat un gol als arlequinats per fora de joc posicional a l'últim minut del partit.

L'equip que entrena Miquel Olmo, que havia trencat la ratxa de cinc victòries consecutives la setmana passada a Mallorca, s'ha avançat amb un gol de Lao a la mitja hora de partit, però la Ponferradina ha pogut igualar just abans del descans gràcies a Cristian Fernández.

La polèmica ha arribat al tram final de la segona part. El visitant Alberto Aguilar ha vist la segona targeta groga al minut 88 i, just un minut després, ha arribat la jugada decisiva. Després d'un refús de la defensa la pilota queda als peus de Pérez Arteaga, que remata amb força. L'esfèrica toca en un defensa i es cola al fons de la porteria de la Ponferradina, però l'àrbitre interpreta erròniament que qui ha tocat la pilota és un jugador del Sabadell, que estava en fora de joc posicional, i ha decidit anul·lar el gol.

Els xiulets i les protestes han invadit la Naova Creu Alta, que ha acomiadat l'àrbitre amb mocadorada.