Segona Divisió
Esports Futbol 09/12/2011

Empat vibrant i ple d'alternatives entre el Barça B i l'Almeria al Miniestadi (3-3)

S'ha avançat el filial (44'), l'Almeria ha capgirat el marcador (1-2) al minut 68, Riverola i Tello han tornat a posar el Barça B al davant (82') i Aaron ha empatat (89')

Albert Solé
Tello i José lluiten en una acció d'atac del Barça B.

BarcelonaEl Barça B i l’Almeria han protagonitzat un partit elèctric al Miniestadi entre dos equips dissenyats per atacar i a estar a les primeres places, que ha acabat amb un empat preciós (3-3). Jonathan Soriano, que ha tornat de la lesió amb el mateix olfacte golejador, ha avançat el filial al minut 44 de la primera part. I en la segona ha arribat la bogeria. El Soriano de l’Almeria ha marcat dos gols en un quart d'hora i ha posat l’1-2 als 68 minuts. Els minuts finals ha sigut encara més frenètics, amb arribades a les dues àrees constants perquè els dos equips volien guanyar. Riverola i Tello han marcat dos gols que semblaven definitius per posar el 3-2 al marcador (78’ i 82’), però Aaron en l’últim minut ha marcat el 3-3 final que feia justícia al que s'ha vist al Miniestadi.

3 - Barça B: Masip; Balliu, Sergi Gómez, Muniesa, Lobato; Dos Santos, Riverola, Carmona (Espinosa, m. 70); Tello (Planas, m. 88), Rodri (Rafinha, m. 60) i Jonathan Soriano.

3 - Almería: Esteban; Míchel, Carlos García, Santi (Omar, m. 86), Jakobsen; Bernardello (Verza, m. 80), Corona, Soriano; Aleix Vidal, Goitom i Ulloa (Aaron, m. 81).

Àrbitre: Arcediano Monsecillo (col·legi castellà-manxec). TG: a Riverola (m. 35), Rodri (m. 58) i Carmona (m. 69); i a Soriano (m.31).

Gols: 1-0, min. 45: Jonathan Soriano. 1-1, min. 55: Soriano. 1-2, min. 68: Soriano. 2-2, min. 78: Riverola. 3-2, m. 82: Tello. 3-3, m. 89: Aaron.

Incidències: Miniestadi, 1.878 espectadors.