Segona Divisió
Esports Futbol 25/08/2012

Eusebio s'endú Sergi Roberto a Valdebebas per al Castilla-Barça B d'aquesta nit

El clàssic de filials feia 15 anys que no es disputava a Segona. El tècnic blaugrana no podrà comptar amb Sergio Juste i Ié, lesionats, i Carles Planas, sancionat

Ara
1 min
El blaugrana Sergi Roberto lluita una pilota amb Mathieu Bodmer

BarcelonaEusebio Sacristán ha convocat 18 jugadors per al Castilla-Barça B d'aquest dissabte (21 hores, C+1). Entre els citats hi ha Sergi Roberto, que s'havia exercitat durant les últimes setmanes sota les ordes de Tito Vilanova i que aquest divendres va tornar a fer-ho amb el Barça B. El migcampista reusenc, per tant, podria jugar el clàssic de filials de Segona A després d'haver participat en el de semifinals de Champions de la temporada 2010/11. En canvi, a la llista falten Juste i Ié per lesió, i Planas, que està sancionat.

Eusebio Sacristán ha explicat que l'equip arriba al Clàssic amb "moltes ganes" i carregat d'"il·lusió". "És un partit molt maco de jugar i els jugadors estan encantats. Crec que aquesta setmana hem treballat bé i hem aconseguit aixecar els ànims després de la derrota de la setmana passada", ha afirmat. Cal recordar que tant el Barça B com el Castilla van caure en la seva estrena.

Sobre el rival, Eusebio ha avisat: "Ve amb una inèrcia molt positiva després de l'ascens assolit. Té molta qualitat individual i caldrà estar atents". A més, el tècnic blaugrana ha confirmat que Rafinha, entre els convocats, ha superat les molèsties que l'havien obligat a treballar al marge durant dos dies.

stats