SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/02/2011

El Girona i l'Alcorcon es veuen les cares avui a Montilivi

Agné va puntualitzar que el primer objectiu del Girona és arribar com més aviat millor als cinquanta punts que marquen la permanència

Redacció
2 min

BarcelonaEl Girona FC i l'Alcorcon s'enfronten aquest divendres a Montilivi en el partit que obrirà la vint-i-cinquena jornada de lliga a Segona Divisió A, que suposarà un duel dels dos equips revelació de la temporada.

Amb els dos conjunts empatats a 30 punts i a només dos de les places de promoció, el tècnic Raül Agné admet que es tracta de les dues revelacions d'aquesta campanya i defineix el rival com un quadre "humil, implicat i amb un molt bon atac".

Agné puntualitza que el seu objectiu és "arribar com més aviat millor als cinquanta punts que marquen la permanència" i, davant la possibilitat de sumar la tercera victòria consecutiva, només els demana als seus jugadors "que no surtin confiats".

El Girona disposarà de tota la plantilla, encara que Agné ja ha avançat que no jugarà Migue González, que després de sortir d'una lesió només s'ha entrenat dos dies amb els seus companys. En canvi, el tècnic no ha aclarit si Chechu Flores tornarà a l'equip després d'haver-se perdut el partit d'Osca per les rotacions.

L'Alcorcón buscarà la seva segona victòria de la temporada fora de casa per seguir acostant-se a l'objectiu de la permanència, en un partit per al qual Juan Antonio Anquela, tècnic dels madrilenys, només tindrà la baixa del capità Rubén Sanz.

El conjunt groc arriba a aquest partit en el millor moment de la temporada per resultats, amb quatre victòries consecutives, i desplegant un joc molt sòlid que l'ha pujat fins a la zona mitjana de la taula, a dos punts dels llocs d'ascens.

Per al partit contra del Girona, Anquela podrà comptar amb tota la seva plantilla a excepció del capità Rubén Sanz, el qual a l'espera de conèixer l'abast definitiu de la seva lesió és probable que es perdi el que resta de temporada per un trencament de lligaments.

Pel que fa a l'onze que presentarà el tècnic de Jaén no es preveuen canvis respecte al que va vèncer la passada jornada a Las Palmas, encara que la presència del davanter Borja Pérez serà dubte fins a l'últim moment a causa d'unes molèsties en el turmell que li van impedir entrenar-se al començament de la setmana.

Si Anquela decidís donar descans per precaució a Borja, el seu lloc podria ocupar-lo Gerardo Carrera, que va debutar en l'últim partit amb un gol al minut de saltar a la gespa.

La resta de l'equip seguirà sent el mateix, amb la presència confirmada de Manuel Rueda al centre de la saga, qui ja es troba recuperat d'unes lleugeres molèsties que li van impedir treballar amb normalitat alguns dies.

stats