SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/05/2011

El Girona, amb escasses opcions d'ascens, no baixarà els braços contra el Celta

Raúl Agné i el vestidor del Girona no baixaran els braços tot i tenir poques possibilitats d'aconseguir una plaça als llocs de promoció

Redacció
1 min
El Girona va veure com la bona ratxa es tallava al camp en què va ser tècnic Agné.

BarcelonaTot i tenir poques opcions de lluitar pels llocs de promoció a Primera Divisió, el Girona visita avui un Celta amb intenció de tornar al camí de victòries a Balaídos i d'aquesta manera mantenir-se a la tercera posició.

Raúl Agné i el seu vestidor han reconegut que no baixaran els braços tot i saber que l'objectiu de lluitar per l'ascens és una quimera.

Els gironins tenen les baixes per lesió de José Martínez i Víctor Curto i la de Dani Tortolero, que s'ha quedat a casa per precaució.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Des que va entrar a l'equip a mitjan campionat, Tortolero havia estat insubstituïble a l'eix de la defensa, tot i això, els seus problemes de genoll i una setmana amb tres partits han aconsellat que es prengui una jornada de descans.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El partit serà especial per a Fran Noguerol, que torna a Balaídos on havia estat capità les últimes temporades.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Agné pretén "recuperar les bones sensacions i el bon nivell de l'equip" del qual ha destacat que "no és que estiguem fent les coses malament, simplement ens falten alguns detalls". Agné ha demanat als seus jugadors "fer les coses bé, com ja hem demostrat que sabem" per deixar "el Girona el més amunt possible".

Els de Vigo tampoc tenen possibilitats d'ascens directe i s'han marcat l'objectiu de segellar per la via ràpida la seva classificació per jugar la promoció i recuperar les bones sensacions que van mostrar durant la primera volta.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Una recuperació que passa per millorar els números a casa, on els celestes no guanyen des de febrer després de superar per la mínima el Tenerife (1-0).

stats