SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/03/2011

El Nàstic viatja amb la tranquil·litat de veure's allunyat de la zona perillosa

El tècnic del conjunt tarragoní està satisfet per la confiança de l'equip i perquè l'equip ja ha memoritzat els moviments que desitja que es duguin a terme durant la setmana

Redacció
2 min

BarcelonaEl Gimnàstic afrontarà el partit de demà contra el Còrdova amb la tranquil·litat que li dóna estar fora de la zona de descens, però sobretot amb la confiança que ha adquirit en les últimes jornades i que ha permès desplegar el joc desitjat pel tècnic Juan Carlos Oliva.

El tècnic del conjunt tarragoní s'ha mostrat molt satisfet durant la setmana, ja que l'equip ja ha memoritzat els moviments que desitja que es duguin a terme. Això ha fet que l'equip no notés les absències.

No sembla que Oliva faci grans canvis a l'equip inicial en relació al qual va jugar en les últimes jornades. Només Fuster, si no es recupera de la seva lesió, sortirà de l'equip i el seu lloc l'ocuparà Mingo.

L'altre dubte era la de Gerardo, però el migcampista s'ha recuperat de les seves molèsties. La resta de l'equip serà l'habitual, amb Morán al comandament i intentant aprofitar la ratxa golejadora de l'holandès Powel.

El Còrdova, per la seva banda, té la intenció de donar continuïtat al triomf aconseguit a Tenerife i oblidar-se definitivament del perill de descens.

El triomf a l'Heliodoro Rodríguez López (1-2) ha servit a l'equip cordovès que dirigeix Lucas Alcaraz per trencar una dinàmica negativa de tres jornades consecutives i, amb això, reforçar la seva posició a la zona que assegura la permanència de categoria.

Els cordovesos volen aferrar-se a les estadístiques favorables amb el Nàstic al feu andalús, on han vençut en sis ocasions i en les altres cinc es va produir l'empat (tres consecutius en les últimes temporades).

Són baixes per lesió al Còrdova els jugadors Arteaga, Javi Flores i Gaspar, més el veterà Gerardo. A més, l'estat físic de Juanmi Callejón és dubte, per la qual cosa Alcaraz ha convocat 19 jugadors, amb la tornada a la llista de David De Coz, després de complir un partit de sanció.

Lucas Alcaraz ha reconegut que el Còrdova s'enfrontarà a un equip que "està en una dinàmica bastant bona" ja que, segons la seva opinió, "la feina de Juan Carlos Oliva, sobre joc i resultats, ha fet que l'equip vagi cap amunt".

El preparador granadí ha destacat el davanter dels tarragonins Powel, del que ha dit que és un jugador "potent, amb bastant força i que està marcant".

stats