SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/10/2011

El Girona no pot amb l'Osca i tan sols suma un punt a Montilivi (1-1)

El conjunt de Raül Agné ha estat superior en el global del partit al conjunt aragonès però no ha sabut sentenciar en els darrers metres

D.r. Jover
1 min

BarcelonaEmpat a un gol entre el Girona i l'Osca en un partit dominat pels locals, que han gaudit de millors ocasions en el primer temps i que en la segona part han patit més de l'esperat. Fins i tot, a les acaballes del partit, a l'Osca li han anul·lat un gol que hauria significat la derrota dels gironins.

El primer en obrir la llauna ha estat l'exjugador del Barça B Benja Martínez, que ha definit amb toc suau, amb la cama esquerra, davant la sortida del porter visitant. L'alegria, però, no ha durat massa. Si el Girona s'ha avançat al 37, només set minuts després, al 44, Corona ha posat la igualada. Roberto Santamaría ha aturat en primer lloc una rematada des del mig de l'àrea però el refús l'ha aprofitat Corona que ha fet l'empat a 1 gol.

En el segon temps el Girona ha estat superior i ho ha intentat de totes les maneres possibles. Els de Raül Agné han construït molt bé les jugades i han arribat fins a tres quarts, zona en què els ha faltat pólvora per acabar les jugades. En els minuts finals de partit l'Osca ha gaudit d'una gran ocasió que ha acabat en gol, però la jugada ha estat invalidada.

stats