Segona A
Esports Futbol 26/11/2011

El Girona no pot amb l'Alcorcón tot i jugar amb un home més gairebé una hora (1-0)

L'equip de Raül Agné cau a zona de descens després de perdre contra l'Alcorcón per culpa d'un gol de Tortolero en pròpia porteria al minut 56

BarcelonaMala jornada per al Girona, que ha perdut a Alcorcón per 1-0 després d'un gol en pròpia porteria de Tortolero al minut 56 de partit. Els gironins no han sabut aprofitar el fet d'haver jugat amb un jugador més des del minut 39, després de l'expulsió d'Expósito per doble groga.

Tot i la superioritat numèrica, els de Raül Agné han continuat jugant al contraatac. L'Alcorcón ha trobat el gol en una acció de mala sort per als gironins, en què Tortolero s'ha marcat un gol en pròpia porteria després d'una sèrie de rebots dins l'àrea.

El gol ha obligat Agné a moure fitxa i fer canvis ofensius. Però tot i l'esforç d'anar a l'atac, el Girona no ha aconseguit el gol de l'empat. La derrota deixa el Girona antepenúltim i en zona de descens.

Alcorcón: Manu Herrera, Expósito, Agus, Babin, Bermúdez; Fernando Sales, Sergio Mora, Rubén Sanz, Saúl (Abraham, m. 76), Borja (Anuarbe, m. 61) i Quini (Oriol Riera, m. 82).

Girona: Santamaría, Jose, Dani Tortolero, Migue, David García, Juanlu (Jandro, m. 63), Tébar, Coro, Dorca, Moha (Dani Nieto, m. 46+); Benja (Gaizka Saizar, m. 74).

Gol: 1-0, m. 56: Tortolero (pp)

Àrbitre: Iñaki Bikandi Garrido (Comitè Basc). Groga a Expósito –dues, la segona al m. 39–, i al capità de l'Alcorcón, Rubén Sanz.