SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 21/05/2011

El somni de jugar el 'play-off' d'ascens del Girona passa per derrotar el Barça B

El Girona esgota les seves opcions de disputar la promoció d'ascens a Primera Divisió. Els homes de Raúl Agné necessiten derrotar el Barça B al derbi català de la jornada.

Efe
2 min
El Girona només ha sumat un triomf a domicili aquesta temporada.  Va ser el que va aconseguir al Miniestadi contra el Barça B.

GironaLa plantilla gironina, conscient de tota manera de la dificultat del repte, ja que se situa actualment a sis punts d'aquestes places amb només nou per disputar-se, afronta el duel contra el filial barcelonista amb moltes baixes per les quatre expulsions sofertes la setmana passada al camp del Cartagena. Aquestes absències se sumaran a la del lesionat Víctor Curto i al més que dubtós José Martínez, mentre que el tècnic Raúl Agné tampoc no podrà seure a la banqueta.

Els damnificats per les expulsions massives del passat cap de setmana són Roberto Peragón, Albert Serra, Ranko Despotovic i Miguel González, que hauran de veure el partit des de la grada. Així, Agnés ha inclòs a la llista l'exblaugrana Gerard López, que fa una volta completa que no entra en els plans del tècnic.

Respecte a les opcions de promoció, jugadors com Moha admeten que són "molt remotes" i altres com Jandro Castro les consideren nul·les i únicament es plantegen com a objectiu fer "un bon partit contra el Barcelona".

El Barcelona B, d'altra banda, arriba al partit contra el Girona amb ganes de rescabalar-se d'un dur i sorprenent 3-5 contra la UD Las Palmas la passada jornada al Miniestadi i trencar la mala dinàmica de resultats en aquest tram final de temporada, ja que ha sumat quatre punts dels últims dotze possibles.

Per fer-ho, Luis Enrique, tècnic del filial blaugrana, no podrà comptar amb Dos Santos, Bartra, Thiago, Oier i Miño, en els plans del primer equip de Pep Guardiola. Tampoc no hi seran els lesionats Montoya i Armando. El preparador asturià no té cap futbolista sancionat.

El davanter blaugrana Jonathan Soriano, de la seva banda, és el màxim golejador de la categoria amb 28 dianes i busca ampliar les seves estadístiques. El català està en una bona ratxa amb vista a porta.

Les visites dels culers a l'estadi de Montilivi no solen ser beneficioses per als seus interessos. En tota la seva història s'han desplaçat a Girona deu vegades, a Segona i Tercera divisió, i només han pogut sumar en tres ocasions -dos empats i una victòria. La resta de partits es compten per derrotes per al Barcelona B.

Girona: Santamaría, Luso, Noguerol, Tortolero, Bautista, Chechu, Marcos Tébar, Dorca, Moha, Jandro i Kiko Ratón.

Barcelona B: Masip; Edu Oriol, Sergi Gómez, Muniesa, Planas; Carmona, Ilie, Víctor Vázquez; Tello, Nolito i Jonathan Soriano.

Àrbitre: Sureda Conca (C.Balear)

Camp: Montilivi (18.00).

stats