2a DIVISIÓ A
Esports Futbol 22/10/2011

Patacada del Girona davant un Cartagena que deixa de ser cuer (0-2)

Els de Raül Agné veuen com en 18 minuts el Cartagena els fa dos gols a Montilivi i cauen en zona de descens a la classificació

GironaEl Girona ha fet un inesperat pas enrere en la seva aspiració d'escalar llocs en la classificació i entra en la zona de descens després de caure a casa (0-2) davant el Cartagena, a qui el triomf a Montilivi li serveix per deixar de ser el cuer de la competició.

Si algun equip ha merescut millor sort en la primera part, aquest va ser el Cartagena que ha disposat de fins a cinc oportunitats de gol, per cap del Girona, que ha exhibit un pobre joc i una nul·la capacitat ofensiva.

L'empat a zero amb què s'ha arribat al descans era el millor premi per als locals i un curt bagatge per als visitants.

Els cinc primers minuts de la represa han marcat el futur del partit, ja que en el minut 48 Richy ha salvat el que era un gol cantat dels murcians, de la mateixa manera que un minut després Santamaría feia el mateix en treure in extremis un córner que es colava directe.

No obstant això, en una errada defensiva en el minut 50, Txus Herrero ha aprofitat per fer el 0-1, que el Cartagena ha arrodonit amb un segon gol de Collantes ja en el 68.

GIRONA 0

CARTAGENA 2

GIRONA: Santamaria, Jose, Migue, Richy, Juanlu, Jandro (Nieto 60'), Tébar, Dorca (Garmendia 70'), Moha, Corominas i Benja (Saizar 50').

CARTAGENA: Reina, Txiki, Abraham Paz, Txus Herrero, Kijera, Moral, Manu Sánchez, Dimas (Cleber 74'), Collantes, Antón (Bolado 65') i Lafuente (Riau 82').

Gols: 0-1: Txus Herrero, min.50. 0-2: Collantes, min.68.

Àrbitre: Mariscal Sanchez (Comitè andalús). Targetes grogues als locals Jose i Migue i als visitants Dimas, Cleber i Sánchez.