SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 28/01/2012

El Girona segueix sense aixecar cap (0-1)

El nou Girona de Jose Uribe segueix sense conèixer la victòria i avui, en el segon partit de l'asturià com a tècnic del conjunt català, ha caigut a Montilivi

GironaEls catalans continuen en els llocs de descens després de l'empat davant el Múrcia i aquesta derrota contra els viguesos en els dos partits amb Uribe al capdavant i en el qual s'ha vist una sensible, però insuficient millora del quadre gironí respecte al que dirigia Raül Agné.

Una igualada primera part, sense gairebé oportunitats per cap dels dos equips, s'ha revolucionat en els últims minuts quan en el 43' una falta centrada des de la dreta per Iago Aspas ha trobat la rematada de cap de Túñez que ha significat el 0-1.

I encara han tingut sort els locals ja que una doble oportunitat d'Orellana i Oier al minut 45 han trobat la resposta del porter Dani Mallo evitant mals majors abans del descans.

Fins aleshores el Girona ho ha intentat més que el conjunt gallec, però sense posar en veritables dificultats Yoel, que a la primera part ha viscut un partit relativament plàcid.

Una mica més mogut ha estat el xoc després de la represa, on hi va hagut diverses oportunitats per a tots dos equips. Les més clares han estat una rematada al travesser del local Corominas i un altre al pal de Toni, que podia haver significat el 0-2.

Fitxa tècnica:

0 - Girona: Mallo; Jose, Tortolero, Migue, Juncà, Tebar (Juanlu, min 81), Dorca, Moha (Saizar, min.53), Jandro, Acuña (Benja, min.53) i Coro.

1 - Celta: Yoel; Hugo Mallo, Oier, Tuñez, Roberto Lago, Insa, Oubiña, De Lucas (Joan Tomàs, min.78), Bermejo (Toni, min.59), Orellana i Iago Aspas (D. Rodriguez, min 70).

Gols: 0-1: Túñez, min.43.

Àrbitre: Hernández Hernández (Col·legi canari). Va mostrar targeta groga als locals Moha, Jose i Corominas i al visitant Bermejo.

Incidències: Partit de la vint segona jornada de Segona Divisió disputat a Montilivi davant uns 4.700 espectadors.