SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/03/2011

El Girona no falla davant d'un Montilivi entusiasmat i ja és cinquè (2-0)

Montilivi s'il·lusiona amb el Girona, que va sumar una nova victòria davant del quart classificat, el Granada, en un partit complicat decidit per les errades defensives visitants.

El davanter del Girona Kiko Raton

GironaEl Girona segueix en un moment dolç de temporada, i ho ha demostrat, una vegada més, derrotant al Granada en un partit en què els gironins van saber aprofitar els regals visitants. Amb aquest triomf, l'equip local, dirigit per Raúl Agné, segueix enfilat en les posicions de promoció.

La primera part ha estat d'absolut domini local, amb un Girona que ha realitzat un treball fantàstic al mig del camp, tapant la sortida de la pilota des de la defensa rival. Al minut 23, Moha ha fregat el primer gol, però un defensa ho ha evitat just sobre la línia de gol. Però deu minuts més tard, Roberto Peragón, en interceptar una mala cessió al porter Roberto, ha fet el primer gol del partit.

En la segona part el partit ha canviat amb un Granada que ha buscat amb una mica més la porteria catalana, encara que sense trobar oportunitats clares de gol. Al minut 88, una pilota recuperada per Jandro i Chechu al mig del camp ha acabat a les boters de Kiko Raton, qui ha vist com el defensa Nyoman, en intentar evitar el seu xut, es feia el 2-0 en pròpia porta. Més tard, Jandro fins i tot ha fregat el tercer gol.

Amb aquesta victòria, el Girona escala un lloc en la classificació, ja és cinquè després de cinc victòries consecutives, i porta deu jornades consecutives sense conèixer la derrota. I tot, davant d'un Montilivi ple de gom a gom.

Girona 2-0 Granada

Girona FC: Santamaría, José, Migue, Tortolero, Baptista, Àngel (Marc Tebar, min 72), Dorca, Jandro, Moha (Kiko Ratón, min 79), Keko (Chechu, min 60) i Peragón. Granada CF: Roberto, Nyoman, Iñigo López, Lucena (Ighalo, min.83), Siqueira, Juande, Mikel Rico, Oscar Pérez (Alex Cruz, min.46), Carlos Calvo (Muriel, min.71), Dani Benítez i Geijo.

Àrbitre: Martínez Munuera (comitè valencià). Va mostrar targeta groga als locals Migue i Peragón, i als visitants, Juande i Muriel

Gols: 1-0, min.33, Roberto Peragón, 2-0 min.88, Nyoman (en pròpia porta)

Incidències: 9.282 espectadors a Montilivi, per presenciar el partit de la 27 jornada de la Lliga Adelante.