SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/08/2012

El Girona s'exhibeix i goleja el Guadalajara (1-5)

Els homes de Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', no han donat opció al Guadalajara en un partit en què els locals s'han avançat en el marcador

Efe
2 min

GuadalajaraJandro Castro ha tornat a marcar la diferència al Pedro Escartín i, tres mesos després d'exhibir-se, el Girona ha guanyat per 1-5 al Guadalajara.

Amb dues assistències i un golàs, el migcampista del Girona, de 33 anys, ha tornat a trasbalsar als futbolistes locals. Quan Jandro ha despertat a la mitja hora de joc, ha doblegat el migcentre Jony, i ha manat al terreny de joc com un mariscal.

No obstant això, ha començat millor el Guadalajara i s'ha avançat al marcador. Els locals han colpejat primer. I ha estat a pilota parada. Gerard Badia ha botat un córner al segon pal, on ha aparegut Jony per rematar dins de la xarxa

Però els homes de Rubi han aconseguir empatar ràpid. Un xut llunyà de David García ha tocat a la cama de Zazo. A la represa, el Girona ha sortit amb la idea clara d'emportar-se el partit. Jandro ha superat Jony i ha centrat a Juanlu que ha afusellat a Toño. Dos minuts després, Benja ha entrat en carrera pel centre i ha batut per baix el porter. Dos gols en quatre minuts que han desbaratat les il·lusions locals i han posat en evidència l'ordre defensiu del Guadalajara.

Jandro s'ha ocupat un cop més d'apagar les esperances de Guadalajara. Amb un elegant retallada ha deixat assegut a Jony i ha enviat la pilota al pal llarg, on Toño no ha pogut arribar.

El Guadalajara ha tornat a intentar-ho, però el Girona sí ha rematat la feina amb un gol per l'escaire d'Eloi ja amb el temps complert.

Fitxa tècnica:

1- Guadalajara: Toño, Barral, Espín, Jony, Kike Tortosa, Susaeta (Alvaro Antón, m.44), César, Kepa (Cristian Fernández, m.67), Aitor, G.Badía i Álvaro Zazo (Azkorra, m.49) .

5- Girona: Dani Mallo, Jose, David García, Chus Herrero, Tébar, Garmendia, Juanlu, Jandro (Eloi, m.86), Benja (Ion Vélez, m.75), Migue i Jofre (Felipe, m.46 ).

Gols: 1-0, m.19: Jony. 1-1, m.37: D.García. 1-2 m.47: Juanlu. 1-3 m.49: Benja. 1-4 m.58: Jandro. 1-5 m.90: Eloy

Àrbitre: Pérez Pallas (C. Gallego). Va amonestar amb targeta groga a Espín (20) i Barral (65) pels locals i a Tébar (24) i Chus Herrero (72) pels visitants.

stats