2a DIVISIÓ
Esports Futbol 03/12/2011

El Girona tampoc no pot amb el Guadalajara i segueix en el pou (0-0)

Els gironins no han pogut aconseguir el triomf i acumulen dos mesos seguits en la posició de descens

Efe
2 min

GironaGirona i Guadalajara han empatat a zero gols en un partit en el qual el resultat final és bo per als visitants però molt dolent per als gironins, que ja porten dos mesos seguits en les posicions de descens.

Els primers minuts de la primera part han estat d'igualtat total, amb alguna ocasió esporàdica per a cada equip. No obstant això, les més clares han estat per al Girona en la recta final d'aquest primer temps, entre elles, una rematada de Jandro al pal.

Després del descans, els locals han volgut agafar les regnes del partit, però ha seguit l'intercanvi de cops entre els dos conjunts i els porters s'han convertit en els millors jugadors dels seus respectius equips.

En temps afegit, ha arribat l'ocasió més clara per als gironins: una rematada a boca de canó de Nieto que ha rebutjat Mikel Saizar, molt inspirat durant tota la tarda.

Amb el punt aconseguit, el Guadalajara es manté a la zona tranquil·la de la taula, mentre que el Girona baixa fins a l'antepenúltima posició. El seu president, Ramón Vilaró, ha anunciat a la conclusió del partit que aquesta setmana presentarà el nou secretari tècnic i que ja treballen en la recerca de reforços amb vista al mercat d'hivern.

GIRONA 0

GUADALAJARA 0

Girona: Santamaría, Jose (Juanlu, min 75), Richy, Migue, David Garcia (Nieto, min 59), Tebar, Dorca, Moha, Jandro, Coro i Benja.

Guadalajara: Saizar, Moreno (Gonzalo, min 74), Fernández, Javi Soria, Jony, Ernesto, Cristian (Ander Gago, min 46), Rodri, Gerard Badia i Arriaga (Iván Moreno, min 59).

Àrbitre: Amoedo Chas (Col·legi gallec). Targeta groga: als locals Richy, Migue i Jandro i als visitants Fernández, Moreno i Ander Gago.

Incidències: 3.500 espectadors de Montilivi per presenciar el partit de la setzena jornada de la Lliga Adelante.

stats