2a divisió
Esports Futbol 16/09/2012

El Girona passa per sobre del Las Palmas i es manté a les posicions capdavanteres (5-0)

Dos gols de Felipe Sanchón, i un de Tébar, Jofre i Ion Vélez han donat la victòria als gironins, que ja sumen 10 punts després de cinc jornades

Ara
2 min
Els jugadors del Girona, celebrant un gol a Montilivi

GironaEl Girona ha passat per sobre del Las Palmas, aquest diumenge, en el partit de la Segona Divisió que ha acabat amb golejada gironina per 5 a 0. Els locals han sortit més endollats que mai i han dominat el partit de principi a final. Dos gols a la primera meitat han deixat el partit encarrilat, i els de Montilivi han rematat la feina amb tres dianes més a la represa.

Després de dues ocasions inicials que no han acabat en gol pels locals, Marcos Tébar ha pogut obrir el marcador als 19 minuts de joc, quan ha aprofitat una passada de Felipe per enviar la pilota al fons de la porteria. A partir d'aquí tot ha anat de baixada, i Felipe –el futbolista més actiu del Girona– ha anotat el segon a la mitja hora de joc, controlant i xutant de primeres una passada de Jofre.

A la segona meitat, el Las Palmas ha intentat reaccionar amb dos canvis ofensius, però el Girona no s'ha arronsat i ha mantingut la intensitat del joc i el domini de la pilota. Només l'exespanyolista Thievy ha pogut fer un xut als tres pals per part visitant, però de seguida ha arribat la rèplica local, amb el tercer gol per part de Jofre, amb un xut creuat.

Amb el partit vist per sentència, els aficionats que han anat a Montilivi –pocs, 3.286– han gaudit del domini a plaer dels seus jugadors. Felipe ha aprofitat una assistència de Juanlu per anotar el quart gol, i Ion Vélez ha arrodonit la maneta marcant el seu primer gol amb la samarreta gironina

Aquest triomf instal·la el Girona a la part alta de la classificació, amb 10 punts després de cinc partits (tres victòries, un empat i una derrota).

Girona 5 – Las Palmas 0

Girona: Mallo, Luso, Chus Herrero, Migue, David García, Tebar, Garmendia (Pere Pons, min.29), Jandro (Ariday, min.79), Juanlu, Jofre i Felipe Sanchón (Ion Velez, min.66).

0. UD Las Palmas: Barbosa, Aythami, García, Murillo, Corrales, Javi Castellano, Vicente Gómez, González (Chrisantus, min.46), Vitolo, Momo (Suárez, min.56; Javi Guerrero, min.76) i Thievy.

Gols: 1-0, min.18: Marcos Tébar. 2-0, min.31: Felipe Sanchón. 3-0, min.54: Jofre. 4-0, min.66: Felipe Sanchón. 5-0, min.85: Ion Vélez.

Àrbitre: Santiago Jaime Latre, comitè aragonès. Targetes grogues a Vitolo (68') i Vicente Gómez (88').

Estadi: Montilivi. 3.286 espectadors.

stats