SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/03/2012

El Girona veu com se li escapa un punt en l'últim sospir (3-2)

Els de Josu Uribe empaten el partit al 87, però veuen com en el temps afegit Quiroga dóna els tres punts al conjunt canari

Las PalmasDos gols de Vitolo i una diana de Quiroga en plena prolongació han permès al Las Palmas segellar una agònica remuntada davant un Girona que no ha sabut treure profit de l'expulsió de Pignol, tot i avançar-se en la primera part gràcies al matiner gol de Tortolero (3-2).

Fidel al seu estil, el conjunt canari ha tractat des dels primers compassos del partit fer-se amb la pilota, amb un futbol vertical que li ha permès superar la defensa gironina.

No obstant això, han estat els de Josu Uribe els primers en colpejar la porteria contrària després d'un xut de Jandro que ha aprofitat Tortolero per iavançar el Girona (0-1, min. 11).

El Girona ha tingut en les botes de Jandro la possibilitat d'ampliar el marcador, quan en el minut 49 ha connectat un extraordinari tir lliure que ha tocat el travesser. Però quan semblava que pitjor se li posaven les coses als locals ha estat quan ha aparegut Vitolo, que amb un xut imparable ha batut Dani Mallo (min.59) i ha posat l'empat a 1 gol al marcador.

La inesperada expulsió de Pignol, que ha vist dues grogues en només 15 minuts, lluny de minvar l'empenta dels locals, ha portat Vitolo a situar el 2-1 després d'una esplèndida assistència de David González.

El goig, però, semblava esfumar-se poc després quan Goiria tornava a posat les taules amb un gran cop de cap al minut 87. Però en el minut 92 Quiroga ha acabat de certificar el triomf del Las Palmas després d'una centrada magistral de Ruymán (3-2).

Ficha técnica:

3 - UD Las Palmas: Barbosa, Pignol, Ruymán, Vitolo, David González, Javi Castellano, Juanpe (Quiroga, min. 46), Laguardia, Roque (Artiles, min. 57), Portillo i Momo (Pedro Vega, min. 57).

2 - Girona: Dani Mallo, Tortolero, Coro, Dorca (Dani Nieto, min. 79), Acuña, Yago Fernández, Garmendia, Juanlu (Goiria, min. 79), Jandro (Acciari, min. 59), Migue i Luso.

Gols: 0-1, min. 11: Tortolero; 1-1, min. 59: Vitolo; 2-1, min. 78: Vitolo; 2-2, min. 87: Goiria; 3-2, min. 92: Quiroga.