2a DIVISIÓ
Esports Futbol 11/09/2011

El Girona suma un punt important a Montilivi contra el Valladolid (1-1)

El conjunt gironí ha aguantat el tipus davant un Valladolid que ha estat superior durant gran part del partit

GironaEl Girona ha sumat el seu primer punt de la temporada després d'empatar a casa davant el Valladolid (1-1), en un partit en què s'han avançat els castellans, però han reaccionat bé els de Raül Agné, que van dominar durant bona part del partit.

No eren bones les expectatives inicials dels gironins, ja que afrontaven el partit amb cinc baixes considerables. No obstant això, els de Raúl Agné han estat superiors en el primer temps que han començat avisant amb un xut de Dani Nieto que ha marxat per sobre del travesser en el minut 10.

Nou minuts més tard, una doble oportunitat de Benja, primer, i del debutant Corominas, després, han trobat resposta del porter visitant. Tampoc ha estat encertat Marcos Tébar en el minut 26, quan ha errat una rematada que podia haver inaugurat el marcador.

En ple domini local, ja en el minut 32, Oscar ha resolt a l'àrea petita una jugada embolicada i ha aconseguit el 0-1, que el central Migue aconseguiria escurçar ja en el 41, en aprofitar també una pilota solta a l'àrea petita, que ha significat l'1-1.

Ja en la segona part ha baixat el ritme de partit i també les oportunitats de gol, almenys fins al darrer quart d'hora en què els locals han tornat a la càrrega, amb oportunitats de Jandro, Juanlu i de Vélez.

Fitxa tècnica

:

1 - Girona: Santamaría; Juanlu, Richy, Migue, David García; Jandro, Tébar, Dorca, Dani Nieto, Corominas (Moha, m. 57) i Benja (Vélez, m.60).

1 - Valladolid: Jaime; Tequio, Juanito, Rueda, Peña, Nauzet, Baraja, Jorge Alonso (Víctor Pérez, m.46), Sisi (Jofre, m.65), Óscar i Bueno (Javi Guerra, m.69).

Gols: 0-1, min.32, Óscar; 1-1, min.41, Migue.

Àrbitre: Prieto Iglesias. Va mostrar targetes grogues als locals Moha i Dorca i als visitants Juanito, Penya i Baraja.

Incidències: 4205 espectadors a Montilivi en partit de la quarta jornada de lliga.