SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/09/2012

El Girona suma un nou triomf (1-0) i iguala el seu millor inici a Segona

Els homes de Rubi superen el Ponferradina i ja sumen 7 punts de 9 possibles i igualen el gran inici dels gironins a Segona de fa quatre temporades

BarcelonaEl Girona ha superat per la mínima aquest dissabte el Ponferradina (1-0) i ha sumat tres punts més en aquest inici de temporada. Els gironins han sumat set punts de nou possibles i se situen a la part privilegiada de la classificació.

L'únic gol del partit ha arribat ben aviat, al minut 9. Marcos Tébar, en possible posició de fora de joc, ha rematat de cap una centrada que ha acabat dins de la porteria amb l'ajuda de la defensa rival. El defensa del Ponferradina Jonathan Ruiz ha volgut refusar la pilota i ho ha fet de forma errònia, i ha permès que la pilota entrés dins la porteria.

Després de passar gran part del partit sense gaires ocasions de perill, el Ponferradina ha posat l'ai al cor als seguidors del Girona quan Máyor i Urko Vera han fregat el gol al minut 88 i al 92. Amb aquests tres punts el Girona suma 7 punts dels nou possibles.

Fitxa tècnica:

1. Girona: Mallo, Jose, Chus Herrero, Migue, David García, Tébar, Garmendia, Felipe (Ariday, min 66), Juanlu (Eloi, min 58, Ricky, min 81), Jandro i Benja.

0. Ponferradina: Quintana, Carpio, Carlos Ruiz, Samuel, Nano, Acoran, Ruiz, Juande (Isaias, min 66), Didac (Sergio Rodríguez, min 74), Iván Moreno (Urko Vera, min 56) i Máyor.

Gol: 1-0, min.9: Jonathan Ruiz (p. p.).

Àrbitre: Figueroa Vazquez, Comitè Andalús. Targeta a: Jose, David García, Juanlu, Juande, Iván Moreno, Carlos Ruiz, Samuel i Acorán.

Incidències: 3.057 espectadores a Montilivi per presenciar la tercera jornada de la Segona Divisió.