2a divisió
Esports Futbol 01/05/2011

El Girona no pot superar el Rayo i cada cop té més difícil el somni de la promoció d'ascens (1-3)

Els madrilenys han remuntat, a la segona meitat, el gol inicial dels gironins i mantenen el frec a frec amb el Betis al capdavant de la Segona Divisió

Martí Molina
2 min
El Girona va veure com la bona ratxa es tallava al camp en què va ser tècnic Agné.

BarcelonaEl Girona no ha pogut superar el Rayo Vallecano, en la visita dels madrilenys a Montilivi. Tot i que Serra ha avançat els de Raül Agné, el Rayo ha pogut donar la volta al marcador a la segona meitat i manté el frec a frec amb el Betis al capdavant de la Segona Divisió. Mentre el Girona cada vegada té més lluny el somni de la promoció d'ascens a Primera.

El partit ha començat igualat, amb molt de joc al mig del camp i poques ocasions de gol. Trejo hauria pogut avançar el Rayo en una acció individual, però qui ha obert el marcador ha estat el Girona. Albert Serra ha rematat de cap una centrada de Chechu al minut 32 i ha situat el 1-0 al marcador.

El gol ha fet que els locals retrocedissin un xic, i cedissin la possessió de pilota al Rayo, que no ha dubtat en atacar, i ha tingut dues bones ocasions per mitjà d'Armenteros; una d'elles ben resolta pel porter gironí Santamaría.

El segon temps ha estat marcat pel joc ofensiu del Rayo, contrarestat per un Girona que esperava per sortir al contraatac. I el gol ha caigut del costat madrileny, gràcies a un lliure directe transformat per Susaeta. I empesos per l'empat, els visitants han capgirat el marcador deu minuts després, per mitjà de Delibasic.

Armenteros, un dels jugadors més actius del conjunt madrileny, ha trobat el premi del gol a les acaballes del partit, situant el definitiu 1-3.

Aquest resultat deixa el Girona amb 48 punts, a la zona mitja de la taula. Els de Raül Agné jugaran la setmana vinent a Balaídos, contra el Celta.

Girona 1 – Rayo Vallecano 3

GIRONA: Santamaria, Jose (Luso), Serra (Borja), Tortolero, Migue, Dorca, Tebar, Chechu, Moha (Despotovic), Jandro i Peragón.

RAYO: Dani, Casado, Amaya, Arribas, Coke, Armenteros, Susaeta, Michel (Juli), Javi Fuego, Piti (Rafael Garcia) i Trejo (Delibasic).

GOLS: 1-0 Serra, min.32. 1-1 Susaeta, min.65. 1-2 Delibasic, min. 74. 1-3 Armenteros, min.92.

ÀRBITRE: Antonio Israel Mariscal Sánchez (andalús). Ha mostrat targeta groga a Migue, Dorca, Moha i Tebar, per part del Girona; i a Amaya i Javi Fuego, per part del Rayo.

ESTADI: Montilivi, 6.915 espectadors.

stats