SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/12/2010

Trejo acaba en només un minut amb el Girona a Vallecas (2-0)

Els gironins cauen davant el Rayo Vallecano i han de reaccionar si no volen començar a flirtejar amb la zona de descens

Redacció
2 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } El Girona no ha pogut sumar el seu primer triomf a domicili aquesta temporada després de caure a mans del Rayo Vallecano, un dels equips que lluiten per les places d'ascens a Primera Divisió. Trejo, amb dos gols en només un minut (48' i 49') ha sentenciat el partit.

El Girona, ben plantat al darrere, ha intentat sorprendre el Rayo a la contra, però no ha estat gens encertat de cara a porta. Per contra, els de Vallecas han seguit pressionant i primer Bryan Angulo i més tard Movilla haurien pogut avançar els locals abans del descans.

Però l'inici del segon temps ha gairebé acabat amb les opcions del Girona. Movilla ha recuperat una pilota a la frontal de l'àrea i ha obert a la banda dreta, on Piti ha centrat i Trejo ha recollit la pilota per batre Santamaría (48'). I tot just un minut més tard, Movilla ha provat sort, però el porter gironí ha aconseguit desviar. El refús, però, ha caigut a peus de Trejo que, per segon cop, ha superat Santamaría.

Els d'Agné han pogut retallar distàncies amb un falta de Peragón que ha marxat desviat i amb una rematada de Kiko Ratón que Cobeño ha refusat. p { margin-bottom: 0.21cm; }

RAYO VALLECANO 2

GIRONA 0

Rayo Vallecano: Cobeño; Coke, Amaya, Arribas, Brayan Angulo; Borja García (Susaeta 55'), Movilla, Javi Fuego, Piti; Trejo (Lucas 83') i Aganzo (Juli 73').

Girona: Santamaría,;Luso, Migue, Noguerol, Bautista, Borja (Chechu 54'), Marcos Tébar (Ángel 54'), Dorca, Moha, Peragón (Jandro 66') i Kiko Ratón.

Gols: 1-0 Trejo (48'). 2-0 Trejo (49').

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias (Col·legi navarrès). Targetes grogues a Antonio Amaya (32') per al Rayo Vallecano i a Kiko Ratón (40'), Dorca (55') i Jandro (82') per al Girona.

stats