2a divisió
Esports Futbol 06/03/2011

El Girona es desperta del somni de l'ascens al camp del Recreativo de Huelva (4-0)

Els de Raül Agné acabaran la jornada en zona de promoció, però han encaixat una derrota molt severa al camp d'un equip que malda a la zona baixa de la taula

Santamaría rebutja una centrada

HuelvaEl Girona s'ha despertat bruscament del somni de l'ascens al camp del Recreativo. Encara que els de Raül Agné acabaran la jornada en places de promoció, els gironins han encaixat una derrota severa en un enfrontament on han estat superats per un equip de la zona baixa de la taula.

El Recre ha sortit a buscar la victòria des del primer minut, i ha dut la iniciativa als primers compassos de joc. El Girona ha pogut aturar les envestides inicials, però ha cedit al minut 40, quan Juan Villar ha superat per baix el porter Santamaria.

Al segon temps, Agné ha fet dos canvis ofensius, però qui ha anotat ha estat novament l'equip local, amb un xut fort d'Asen des de la frontal.

Kiko Ratón, al 76, ha pogut retallar distàncies, però en la millor ocasió dels gironins la pilota ha sortit per sobre el travesser. I pocs minuts després arribaria la sentència definitiva amb un cop de cap de Mora. La festa local acabaria al temps de descompte amb un altre cop de cap, en aquest cas de Fidel, situant el 4-0 definitiu.

Recreativo 4 - Girona 0

RECREATIVO:Fabricio; Rafita (Rafita, m.84), Mora, Manolo Martínez, Raúl Cámara; Juan Villar, Matamala, Jesús Vázquez, Aarón (Aitor, m.53); Dani (Pablo Sánchez, m.57) i Asen.

GIRONA: Santamaría; José, Serra, Tortolero, Migue; Keko (Moha, m.46), Ángel (Tébar, m.46), Dorca, Jandro; Despotovic (Kiko Ratón, m.64) i Peragón.

GOLS: 1-0, M.40: Juan Villar. 2-0, M.54: Asen. 3-0, M.84: Mora. 4-0, M.92: Fidel.

ÀRBITRE: José Luis Lesma López (Madrid). Targetes grogues a Rafita, Raúl Cámara, Fidel i José.

ESTADI: Nuevo Colombino, uns 6.000 espectadors.