SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 14/12/2013

El Girona i el Recreativo donen per bo l'empat (1-1)

Els gironins segueixen sense desenganxar-se de la zona de descens després de sumar 2 punts dels últims 15

GironaEl Girona i el Recreativo han empatat (1-1) en un partit amb molt poques oportunitats per als dos equips, tot i que el conjunt local, que venia d'empatar a la Copa del Rei davant del Getafe, ha patit fins als últims minuts per mantenir l'empat. El Recreativo, que ha intentat en els últims trencar l'empat, ha acabat donant per bo el punt sumat a Montilivi.

El Girona ha anat a totes i en la primera ocasió del partit ha marcat. A la sortida d'un córner, el central Moisés Hurtado ha aprofitat una jugada d'estratègia per estrenar el marcador. El Recreativo, de la mà d'Arana i de Linares, ho va intentat en les poques ocasions que ha tingut en la primera meitat. Linares ha pogut marcar al minut 16 però el seu xut ha marxat fora per molt poc.

El gironí Eloi Amagat, des de la frontal i amb l'esquerra, ha tingut una bona oportunitat per fer el segon per als de casa. A la segona meitat les ocasions han escassejat. A la primera que ha tingut el Recreativo, Linares ha rematat de cap al fons de la xarxa una centrada des de la banda esquerra.

Després de l'empat el conjunt andalús s'ha situat molt bé al terreny de joc i ha evitat que el Girona pogués reaccionar ràpidament al gol de Linares. Malgrat això, al minut 70 Jofre ha estavellat una pilota al travesser. La resposta ha arribat en el minut 85, quan Linares ha xutat des de la frontal, però la pilota ha picat contra el travesser, en la que ha estat una de les ocasions més clares dels andalusos. El Girona ho ha intentat en els últims minuts amb passades en profunditat per als seus davanters però no han bellugat més el marcador.

Amb aquest resultat el Girona no es desenganxa de la zona de descens, amb els mateixos punts que el Sabadell i l'Alabès, que sí estan en aquesta perillosa zona, mentre el Recreativo es manté en zona d'ascens directe amb 32 punts, a un del líder, el Deportivo.

GIRONA 1

RECREATIVO 1

Girona: Becerra; Ivan López, Moisés Hurtado, Migue, David Garcia; Richy, Eloi (Matamala, m.90), Timor; Jandro, Jofre i Felipe Sanchón.

Recreativo: Cabrero; Córcoles (Zamora, m.59), Morcillo, Menosse, Fernando Vega (Álvaro Vega, m.53); Jorge Larena, Montoro, Jesús Vázquez; Arana (Álvaro Antón, m.78), Gallegos, Linares.

Gols: 1-0, min.11 Moisés Hurtado; 1-1, min.62 Linares.

Àrbitre: López Acera (extremeny). Targetes grogues: als locals Ivan López, Eloi Amagat, Jofre i Richy, i als visitantes Larena, Gallegos, Larena i Morcillo.