GIRONA
Esports Futbol 11/12/2010

El Girona empata el seu partit cent a Segona

Els gallecs en el primer temps, han dominat clarament el partit, i els gironins s'han despertat i han gaudit de més ocasions en la segona meitat

GironaEl Girona no ha pogut celebrar la victòria en el seu partit número cent en la Segona Divisió, després de cedir un empat davant el Celta (1-1), en un partit dominat pels gallecs en el primer temps, però en el qual els locals han tingut més ocasions en la segona.

El Celta ha necessitat mitja hora per avançar-se al marcador. Un tret de Trashorras des del frontal de l'àrea ha fet intervenir Santamaría que ha enviat la pilota a córner. En el posterior servei de córner ha estat quan el Celta ha batut el porter del Girona. Un segon centre de Roberto Lago des de l'esquerra l'ha rematat al fons de les malles el central David Catalá.

El Girona no ha trigat ni dos minuts a reaccionar. Primer Jandro ha avisat la defensa gallega amb un remat pròxim, però ha estat Peragón, just en la jugada següent, qui ha tingut l'ocasió més clara. Sol dins de l'àrea, el petit davanter del Girona ha disparat amb intenció, però el porter Falcón ha respost bé.

A partir d'aquí, l'equip local ha agafat el comandament del partit i ha intentat empatar el partit. En el minut 39, una bona recuperació d'Àngel, al mig del camp, ha propiciat un contraatac que ha pogut acabar Despotovic. El serbi ha preferit retallar abans que rematar directament i, amb dos jugadors a sobre, ha enviat la pilota desviada per damunt de la porteria de Falcón.

El Girona ha començat la segona part com ha acabat la primera: controlant la possessió de la pilota i acostant-se a la porteria del Celta. Fins que en el minut 18 ha rebut la seva recompensa amb el gol de l'empat, obra de Luso. El lateral ha pujat a rematar un córner i ha aprofitat una pilota solta dins de l'àrea per posar l'1-1 al marcador. Al cap de deu minuts, Kiko Ratón i Ángel han pogut donar la volta al marcador.

El davanter canari ha rematat al cos de Falcón un bon centre de Luso i l'ex de l'Espanyol ha intentat un remat que el porter del Celta ha parat sense problemes.

Al tram final de partit, Moha ha posat en perill l'empat, però la seva rematada, en temps afegit, s'ha perdut per damunt de la porteria de Falcón.

GIRONA 1

CELTA 1

Girona: Santamaría; Luso, Migue, Noguerol, Bautista; Ángel (Téba 80'), Dorca, Chechu (Kiko Ratón 74'), Jandro; Peragón i Despotovic (Moha 62').

Celta: Falcón; Murillo, Vila, Catalá, Roberto Lago; Bustos, López Garai, Alex López, Trashorras (David Rodríguez 77'), Iago Aspas (De Lucas 69') i Joan Tomàs (Dani Ábalo 64').

Gols: 0-1 (30') David Catalá. 1-1 (63') Luso.

Àrbitre: Ontanaya López (comitè manxec). Ha tret targeta groga als locals Despotovic (17'), Peragón (56'), Moha (68') i als visitants Alex López (25'), Trashorras (33'), Falcón (80'), David Rodríguez (82'), López Garai (86') i Dani Ábalo (90').

Incidències: 8.310 espectadors a Montilivi (la millor entrada des que el Girona juga a Segona).