SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/01/2011

El Girona es deixa dos punts a sis minuts del final

Un gol de Toché, a sis minuts del final, va privar el Girona del triomf (1-1). Els gironins, que segueixen a prop del descens, es van avançar al 79' gràcies a Jandro

GironaUn gol de Toché a sis minuts del final li ha donat un punt al Cartagena en la seva visita al Girona, que s'havia avançat només cinc abans per mediació de Jandro.

El partit ha començat amb un Girona bolcat a l'atac. Els locals eren molt conscients de la importància del xoc i, abans d'arribar als 10 minuts, Despotovic ja ha disposat de la primera gran ocasió al rematar desviat un córner.

Mentrestant, el Cartagena esperava ben situat en defensa i ho intentava a la contra. En el minut 14 una gran jugada individual de Jandro ha habilitat Despotovic, però el davanter no ha arribat a rematar l'assistència de l'asturià. El "15" del Girona ha rebut més passis dins de l'àrea, però mai ha pogut posar a prova el porter Kiko Casilla.

La primera arribada del Cartagena no s'ha produït fins al minut 18, quan Víctor ha xutat desviat. Un minut després, Toché ha volgut sorprendre Santamaría amb un tret que ha marxat alt.

Després d'aquestes dues jugades visitants, el partit ha entrat en una fase en la qual cap dels dos equips ha pogut convertir-se en protagonista.

Fins que en el minut 36, el Girona ha tornat a l'atac. Una gran assistència de Jandro ha acabat a la botes de Moha que, des de dins de l'àrea, ha disparat la pilota a la primera amb potència, però sense punteria.

Poc després, el conjunt gironí ha tornat a avisar el Cartagena. Ha estat Ángel qui des de fora de l'àrea ha provat un tret llunyà que ha acabat sortint per la dreta de la porteria de Casilla.

Abans d'arribar al descans, Dorca ha tingut una altra gran ocasió, però la ha desaprofitat enviant l'esfèric pel mateix costat que Ángel.

El Girona ha començat amb força la segona part. Com ha passat a la primera meitat, els locals s'han fet amb el control de la pilota i en el minut 2 han tingut una doble oportunitat. Aquesta vegada tampoc han pogut inaugurar el marcador.

Despotovic no ha pogut rematar quan estava sol davant la porteria buida i just després Peragón ha disparat una pilota creuada que ha rebutjat un defensa.

Només tres minuts més tard, Kiko Casilla s'ha hagut de lluir per enviar a córner un gran remat de Despotovic. El Girona arribava amb facilitat a l'àrea rival, però li faltava sort i punteria. Després d'uns minuts de tranquil·litat, el porter visitant ha hagut de tornar a intervenir.

Aquesta vegada per parar un xut de Víctor Curto, que poc abans havia substituït Despotovic. A partir d'aquí, s'ha reduït la intensitat del partit fins que Jandro ha inaugurat el marcador amb un bon gol de falta per tota l'esquadra.

El Cartagena ha reaccionat i a set minuts per al final Santamaría ha posat una mà providencial que ha evitat l'empat. Just en la jugada següent, s'ha passat del 2-0 a l'1-1. Víctor Curto ha pogut sentenciar el partit però ha rematat fluix a les mans de Casilla, i a la contra, a sis minuts del final, Toché ha rematat al fons de les malles un centre provinent de la banda dreta que ha significat l'empat. El Cartagena ha tingut l'última ocasió del partit, però no ha pogut trencar l'empat.

Després d'aquest empat, el Girona segueix prop del descens amb 19 punts, mentre que el Cartagena es manté en zona de fase d'ascens amb 29.

GIRONA 1

CARTAGENA 1

Girona: Santamaría; José, Tortolero, Serra, Migue; Dorca, Ángel (Tébar 82'), Jandro, Moha (Borja 76'); Peragón i Despotovic (Víctor Curto 62').

Cartagena: Kiko Casilla; Chus Herrero, Cala, Cygan, Clavero; Iñaki Muñoz, Longás (Keko 58'), De Souza (Goitia 80'), Toni Moral (Lafuente 58'); Víctor i Toché.

Gols: 1-0 (79'). Jandro. 1-1 (84') Toché.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (asturià). Ha mostrat targeta groga als visitants Iñaki Muñoz (9'), Toni Moral (53'), De Souza (77'), Víctor (78').