SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 04/06/2011

El Girona tanca la temporada contra el Còrdova després de confirmar Agné per l'any vinent

Raül Agné estrenarà renovació en el partit d'aquest dissabte, on en canvi s'acomiada Lucas Alcaraz, entrendor dels andalusos

Redacció
1 min
El Girona només ha sumat un triomf a domicili aquesta temporada.  Va ser el que va aconseguir al Miniestadi contra el Barça B.

GironaL'estadi de Montilivi tancarà l'actual campionat de lliga, després d'una setmana en què tota l'atenció ha estat centrada en la continuïtat d'Agné i d'alguns jugadors de la plantilla.

Davant la situació creada per aquesta incertesa, el tècnic s'ha afanyat a confirmar la renovació en "un 99,9 per cent", encara que ha puntualitzat que "els detalls ja es coneixeran quan s'hagi de fer oficial".

Agné ha destacat "la intenció de creixement i de professionalització del club" que se li ha transmès i ha agraït la "confiança" que, segons ell, li ha demostrat el propietari del club.

Sobre el partit, considera que, "després del que ha aportat el públic aquesta temporada", li agradaria acabar "bé" a casa, per això ha demanat una reacció als seus jugadors després del 4-0 encaixat la passada setmana.

"El meu amor propi no em permet conformar-me amb una actuació com l'última i els he dit als jugadors que no tenen dret a donar per acabada una temporada que encara no ha acabat, espero que no es repeteixi el de Sòria", ha manifestat el tècnic.

Agné tindrà les baixes del sancionat Roberto Peragón i de Ranko Despotovic, aquest últim concentrat amb la seva selecció. També segueixen en el dic sec Dani Tortolero i Victor Curto.

stats