2a Divisió
Esports Futbol 17/12/2010

El Girona tanca l'any al camp del Xerès amb l'objectiu de situar-se a la zona mitja

Els gironins ja acumulen 5 jornades sense guanyar; durant les quals han perdut contra el Rayo Vallecano; i ham empatat contra Celta, Salamanca, Elx i Las Palmas

Redacció
1 min

BarcelonaEl Girona tindrà les baixes dels lesionats José Martínez i Kiko Ratón; a més del sancionat Roberto Peragón. Amb això, Raül Agné, tècnic dels gironins, no ha volgut avançar si jugarà amb un o dos jugadors en punta.

Si escull jugar amb dos, aquests seran Víctor Curto i Ranko Despotovic, els dos únics davanters purs que té disponibles. En canvi, si es decanta per un únic jugador en punta, aquest podria ser el servi, mentre que Jandro seria el mitja punta de l'equip.

Per Agné, el d'aquest divendres “ha de servir per tancar l'any puntuant, i així arreglar una mica el dèficit de punts que té l'equip”. L'entrenador també ha afegit que “un punt seria un bo, en aquesta ocasió, ja que mentre sumes no t'atures i seria una bona forma d'acabar l'any”.

D'altra banda, el Xerès busca sumar una nova victòria per tancar l'any a les zones de promoció d'ascens a Primera Divisió. Els tècnic dels andalusos, Javi López, podria repetir el mateix onze de la setmana passada que va golejar al camp del Las Palmas (0-3) ja que no té cap baixa per al partit d'aquest divendres.

A més, el Xerès buscarà ampliar la bona ratxa davant el Girona, ja que en els 4 enfrontaments que han disputat, els andalusos han sumat 3 victòries i tan sols han cedit un empat.

El partit començarà a les 9 del vespre i l'arbitrarà el gallec Amoedo Chas

stats