Segona Divisió
Esports Futbol 10/03/2012

El Girona guanya el Xerez (5-3) i respira després d'un partit amb alternatives i polèmica

Després de començar perdent, els d'Uribe han pogut marxar 2-2 al descans. A la represa, Yago, Jandro i Coro han donat l'avantatge als locals, que han vist com Maldonado arrodonia el marcador amb el 5-3 final

BarcelonaEl Girona s'ha imposat al Xerez per 5-3, en un partit amb molts moviments en el marcador i en què tots dos equips han acabat amb deu jugadors. Els andalusos han reclamat un penal, per mans de Luso al minut 73, que els haguessin permès posar-se 4-3 i entrar en el partit en el tram final.

El Xerez, a través de José Mari al minut 9, s'ha avançat en el marcador. El Girona ha gaudit d'ocasions per marcar, però ha hagut de ser un penal sobre Acuña, transformat per Jandro al minut 35, el que els permetés empatar el matx. En la mateixa acció, el visitant Mendoza ha estat expulsat. Minuts abans del descans, el mateix Acuña ha sigut l'encarregat de fer el 2-1, però un erro defensiu, en la següent jugada, ha condemnat els locals amb el 2-2, obra de Pablo Redondo.

A la segona meitat i amb superioritat numèrica, el Girona ha pogut sentenciar el matx. Yago, després d'un córner, ha fet el 3-2 als deu minuts i, coincidint amb els millors minuts de joc dels nois d'Uribe, ha arribat el 4-2 a vint del final, obra de Jandro. Poc després ha arribat la jugada per la que han protestat els visitants, per unes mans de Luso dins l'àrea que haguessin pogut significar el 4-3. Però, enlloc de retallar distàncies, el que ha passat és que el Girona ha deixat el partit vist per a sentència amb el 5-2 després d'un gol de Coro. Ja a les acaballes, i després que el Girona encaixés una expulsió per doble groga de Tébar, Maldonado ha arrodonit el marcador amb el 5-3 final.

Fitxa tècnica

Girona: Dani Mallo; Luso, Tébar, Yago Fernández, Migue; Acciari, Dorca, Coro, Jandro (Dani Nieto, m.82), Goiria (José, m.81) i Acuña (Óscar Díaz, m.75)

Xerez: Toni Doblas; Campano, Gerard (Bruno Herrero, m.71), Robusté, Mendoza; Barber, Rafa García, Pablo Redondo, Íñigo Vélez (Javi Iglesias, m.42), Capi (Maldonado, m.60); i José Mari.

Gols: 0-1, m.9: José Mari. 1-1, m.35: Jandro. 2-1, m.43: Acuña. 2-2, m.45: Pablo Redondo. 3-2, m.56: Yago Fernández. 4-2, m.68: Jandro. 5-2, m. 76: Coro. 5-3, m. 80: Maldonado.

Àrbitre: Árbitro: Lesma López (C.Madrileny). Ha tret groga a Robusté (m.31), Campano (m.35), Pablo Redondo (m.40), José Mari (m.47), Barber (m.67) i Dorca (m.70). Ha expulsat por doble amonestació a Mendoza (m.34) i a Tébar (m.77).