2a divisió
Esports Futbol 03/10/2011

El Girona vol sortir de la zona baixa al camp d'un Xerez que encara no ha aconseguit cap victòria local

Els gironins només tenen la baixa de Gaizka Saizar, i el tècnic Raül Agné repetirà l'onze inicial que li va donar la victòria la jornada passada davant Las Palmas

Ara
2 min
El calendari

BarcelonaEl Girona visita aquest dilluns l'estadi del Xerez, un partit en què els catalans busquen sortir de la zona baixa de la classificació al camp d'un equip que encara no ha aconseguit cap victòria com a local.

Raül Agné, tècnic del Girona, repetirà l'onze inicial que li va donar la victòria la jornada passada davant Las Palmas. Els gironins tenen l'única baixa del lesionat Gaizka Saizar i podran comptar amb Ferran Corominas, que aquesta setmana ha treballat al marge dels seus companys per unes molèsties físiques.

No sembla que hi hagi gaires dubtes a l'onze inicial. "La setmana passada vam aconseguir la primera victòria del campionat, crec que amb això està tot dit" ha dit Agné, que es mostra encantat amb el seu rival.

"La del Xerez és una de les plantilles de la categoria que més m'agraden", ha comentat, i ha assenyalat que els andalusos no han començat bé el campionat i voldran canviar aquesta dinàmica.

"És un desplaçament complicat, tenen molt bon equip i la gent els ajuda molt", ha dit Agné. Malgrat tot això, el tècnic insta a "sortir amb la nostra idea, corregir coses que fem malament i buscar el primer triomf fora de casa".

D'altra banda, el Xerez, que ha començat la lliga amb una trajectòria molt irregular, fa dos partits que no guanya, després de perdre la setmana passada al duel andalús amb el Còrdova (2-1) i cedir abans a casa dos punts contra el Nàstic (0-0), cosa que vol evitar demà contra els gironins.

L'objectiu de l'equip andalús és donar un pas endavant per passar de la zona mitja de la taula, amb set punts –dues victòries, un empat i dues derrotes–, als llocs de privilegi.

stats