2a divisió
Esports Futbol 26/10/2011

El Girona perd al camp del Celta i es manté en zona de descens (2-0)

Els gallecs han sentenciat el partit amb dos gols a la segona part contra un conjunt que tan sols ha sumat 7 punts en 10 partits de la divisió de plata

BarcelonaEl Girona ha encaixat una nova derrota a la divisió de plata, després de perdre aquest dimarts al camp del Celta (0-2) en un partit avançat de la jornada intersetmanal.

Sobre un terreny de joc completament amarat per la pluja que ha caigut a terres gallegues, Celta i Girona han arribat al descans amb empat a zero. Però al quart d'hora de la represa, David Rodríguez ha encetat el marcador i ha encarat el partit pel conjunt local.

Els catalans han estirat les línies i han buscat el gol de l'empat fins l'últim instant, però qui ha trobat el premi del gol ha estat l'equip local, gràcies a un contraatac que ha culminat Iago Aspas al minut 88.

Amb aquest resultat, el Celta fa un salt cap a la zona de promoció d'ascens, mentre el Girona es manté una setmana més en posició de descens, després d'haver sumat només 7 punts en els 10 primers partits de lliga.