Segona Divisió
Esports Futbol 12/05/2011

El Girona capgira el marcador a la segona part i es permet tornar a somiar (4-2)

El Xerez s'ha avançat dues vegades a Montilivi, però entre Despotovic (2) i Chechu han culminat la remuntada que deixa els gironins a 6 punts de la promoció

GironaEl Girona va remuntar avui un partit intens i va acabar amb una victòria important davant el Xerez (4-2) que li permet fins i tot tornar a somiar amb ficar-se a última hora a la zona de promoció d'ascens.

No va trigar a arribar el primer gol del partit, ja que s'havien jugat només tres minuts quan el pal dret de la porteria local va rebutjar un xut de José Mari, que Pau Redondo va aprofitar per fer el 0-1 absolutament lliure de marca.

El Girona va reaccionar i després de diverses arribades va aconseguir l'empat amb un xut de Dorca a la sortida d'un córner. Però va durar poc l'alegria dels locals ja que el Xerez va tornar a avançar amb un nou gol de Pablo Redondo. Amb aquest marcador (1-2) va acabar la primera part.

Ja en la segona, el Girona va ser amo i senyor del partit i les arribades amb perill van ser contínues fins que Despotovic va aconseguir l'empat a dos a la sortida d'un córner en el minut 61.

Un gol que va enfonsar el Xerez i que va donar més ales als locals. En el 78 Chechu va marcar en 3-2 amb una gardela des de fora de l'àrea i ja en el 89 Despotovic de nou va fer el 4-2 definitiu.

4. Girona FC: Santamaría, Luso, Serra, Migue, Baptista, Chechu (Borja Sánchez, 86), Ángel (Jandro, 54), Marc Tébar, Dorca, Moha (Peragón, 69) i Despotovic.

2. Xerez: Chema, Redondo, Lomba, Leandro, Mendoza, Pablo Redondo (José Vega, 79), Barber, Be (Héctor Font, 68), Oscar Díaz (Capdevila, 68), Mario Bermejo i José Mari.

Àrbitre: Daniel Ocón Arraiz (Rioja). Va mostrar targetes grogues als locals Migue i Dorca.

Gols: 0-1, min.3, Pablo Redondo, 1-1, min.22, Dorca, 1-2, min.27, Pablo Redondo, 2-2, min.61, Despotovic, 3-2, min. 78, Chechu, 4-2, min. 89, Despotovic.

Incidències: Presència a la llotja del seleccionador serbi Vladimir Petrovic i de l'entrenador de l'Espanyol Mauricio Pochettino.