2a Divisió
Esports Futbol 24/09/2011

El Girona confia en el retorn de Saizar per sumar el primer triomf

Els de Raül Agné s'enfronten a Las Palmas a Montilivi amb la urgència creixent de sumar la primera victòria de la temporada

Ara
1 min

BarcelonaDos punts en quatre partits és el pobre balanç que acumula el Girona a hores d'ara. Aquesta tarda (18.00 h) buscarà trencar la mala ratxa contra el Las Palmas, amb el més que possible retorn del davanter basc Saizar com a principal argument per a la confiança, després que hagi superat la lesió que l'ha apartat dels dos últims partits.

Saizar va destacar aquest divendres que el Las Palmas anirà a Montilivi "a tancar-se, tot i que és un equip que surt bé al contracop". El seu company Jandro va valorar la situació de l'equip, i va justificar els mals resultats dient que "l'inici de lliga ens ha portat un calendari molt complicat", i que "ara arriben els equips que són més de la nostra lliga".

En els tres enfrontaments anteriors entre Girona i Las Palmas a Montilivi els canaris no han conegut la derrota (una victòria i dos empats), però aquest cop el tècnic visitant, Juan Manuel Rodríguez, no podrà comptar amb dos dels seus davanters més destacats, Vitolo i Jonathan Viera, lesionats, i podria comptar amb Portillo, Quiroga o el veterà Javi Guerrero per suplir-los.

stats