Segona Divisió
Esports Futbol 05/01/2013

El Girona defensa la segona plaça contra l'Almeria

El club ha fet una promoció que permetrà a cada abonat disposar de dues entrades gratuïtes per mirar d'omplir Montilivi (12h, Canal+1)

Efe
1 min
Els jugadors del Girona celebren un gol a Montilivi

GironaEl Girona defensa aquest diumenge (12h, Canal+1) la segona plaça en la Lliga Adelante contra un equip, l'Almeria, que és quart i té aspiracions de pujar llocs a la classificació.

"Som ambiciosos i mirarem de no deixar passar l'oportunitat de ser-ho", explica el tècnic Joan Francesc Ferrer 'Rubi', que veu el primer objectiu de l'any, la permanència, "pràcticament lligada" després de 19 jornades.

Rubi s'atreveix a parlar, fins i tot, del possible ascens. "Amb 25 o 30 més, que no són fàcils de fer, estaríem en la promoció", preveu.

El primer obstacle del 2013 és la visita del potent Almeria, "un rival molt complicat, ben treballat, amb un gran equilibri entre el seu futbol d'atac i el de defensa", destaca el tècnic del conjunt gironí.

L'entrenador del Girona podrà comptar amb Marcos Tébar, recuperat de la lesió muscular que va patir en l'últim partit de lliga jugat fa dues setmanes al Miniestadi contra el Barça B. Amb això, el tècnic podrà repetir el seu onze habitual.

El club ha fet una promoció que permetrà a cada abonat disposar de dues entrades gratuïtes. L'objectiu és que el Dia dels Reis s'ompli Montilivi.

stats