Lliga Adelante
Esports Futbol 14/09/2014

El Girona evita la derrota al Molinón amb un gol en l'últim segon de partit (1-1)

Juncà ha aconseguit l'empat en l'última jugada del temps afegit i ha neutralitzat el gol que Sergio Álvarez havia aconseguit abans del descans

Un moment del partit entre l'Sporting i el Girona al Molinón / REALSPORTING.COM

BarcelonaEl Girona segueix sense conèixer la derrota en aquesta temporada i aquest diumenge al matí ha salvat un punt a Gijón, després d'empatar davant l'Sporting en l'últim sospir del partit (1-1). Juncà, amb un gol en l'última acció del matx després de rematar una centrada a l'àrea de Cifuentes que Sandaza no havia aconseguit rematar, ha superat el porter Cuéllar per fer embogir la banqueta visitant. Un parell de segons passaven dels tres minuts d'afegit. No hi ha hagut temps per a res més.

Després de 45 minuts d'empat sense gols, malgrat que tots dos equips han disposat de bones ocasions per marcar, l'Sporting ha aconseguit obrir el marcador en el temps afegit del primer temps en una acció d'estratègia des del servei de banda. Álex, des de l'esquerra, ha servit llarguíssim a l'àrea, on després d'una pentinada enrere de cap i un rebot, la pilota ha caigut als peus de Sergio Álvarez, que ha rematat ras i creuat, inabastable per a Isaac Becerra.