2a Divisió A
Esports Futbol 15/01/2011

El Girona derrota el Numància a Montilivi patint fins a l'últim instant (2-0)

És el primer cop aquesta temporada que els homes e Raül Agné encadenen dues victòries, després de vèncer dissabte al Miniestadi

GironaEn la penúltima jornada de la primera volta de Segona Divisió, el Girona ha aconseguit una important victòria contra el Numància a Montilivi (2-0). La primera meitat ha estat força equilibrada, però l'equip gironí l'ha decantat al seu favor gràcies a una jugada d'estratègia que ha sorprès els sorians. En el minut 28, després d'un córner, Chechu ha assistit Despotovic, que no ha perdonat davant del porter rival. Els homes de Juan Carlos Unzué han mirat de reaccionar, però Chechu ha sentenciat en el minut 90. Amb aquest triomf, el Girona se situa provisionalment onzè, amb 25 punts.

2. Girona: Santamaría; Jose, Serra, Tortolero, Migue; Tébar, Chechu, Moha (Borja Sánchez, min. 77), Jandro; Peragón (Kiko Ratón, min. 87) i Despotovic (Ángel, min. 63).

0. Numancia: Eduardo; Flaño, Jaio, Pavón, Dani López (Óscar López, min. 82); Nagore, Dimas (Del Pino, min. 63), Garmendia; Barkero, Cedric i Iñigo Vélez (Gerard Oliva, min. 77).

Gols: 1-0, minuto 26, Ranko Despotovic. 2-0, minuto 90, Chechu Flores.

Àrbitre: Bernabé García (comitè murcià). Targetes grogues a Marcos Tébar, Kiko Ratón i Jose; i a Dani López, Gerard Oliva, Jaio i Dimas.

Incidències: 7.432 espectadors a Montilivi.