2a divisió
Esports Futbol 06/10/2012

El Girona falla un penal i no pot passar de l'empat a Osca malgrat jugar amb superioritat (0-0)

Els locals s'han quedat amb un futbolista menys per un penal de Luís Helguera al quart d'hora de partit però Jandro ha enviat la pilota al pal

M. Molina

BarcelonaEl Girona ha disposat d'un penal a favor i ha jugat durant 75 minuts amb superioritat a Osca, però tot i així no ha pogut passar de l'empat sense gols a terres aragoneses. Jandro ha enviat la pilota al pal, en el llançament de la pena màxima, i al segon temps ha tingut ocasions clares però no ha aconseguit superar la porteria visitant.

El partit s'ha posat molt de cara per als gironins al quart d'hora de joc. Luís Helguera ha comès penal sent l'últim defensa i l'Osca s'ha quedat amb un futbolista menys. Però els visitants no han pogut aprofitar-ho per avançar-se, ja que Jandro, tot i enganyar el porter, ha enviat la pilota al pal. Amb superioritat, el Girona ha tingut el control del partit, però no pas ocasions clares. De fet, ha estat l'Osca qui ha pogut marcar per mitjà de Rivas.

A la represa, en canvi, els gironins no han dubtat en sortir a l'atac i han tingut ocasions molt clares per avançar-se al marcador. Mentre els locals han arribat un cop, per part visitant Ariday, Juanlu i Jandro han estat a punt de marcar, però la mala sort s'ha aliat amb el Girona i la pilota no ha entrat entre els tres pals.

Amb aquest marcador, els gironins es mantenen a les posicions capdavanteres de la 2a Divisió, amb 14 punts després de 8 jornades.