Girona
Esports Futbol 22/04/2011

El Girona esgotarà les seves opcions d'ascens a Salamanca

El tècnic gironí Raül Agné ha assegurat davant aquest panorama que veu quatre candidats principals per a aquestes places i que, entre ells, no hi ha el quadre de Montilivi

Efe
2 min
Raül Agné, tècnic del Girona FC.

SalamancaEl Girona, que ha aconseguit tres empats consecutius, esgotarà les seves opcions de promoció d'ascens aquesta nit (21 hores) a Salamanca. El tècnic gironí Raül Agné ha assegurat davant aquest panorama que veu quatre candidats principals per a aquestes places i que, entre ells, no hi ha el quadre de Montilivi.

Els tres últims empats –dos a casa– s'emmarquen en un tram de calendari en el qual el Girona només ha sumat sis dels últims 21 punts disputats.

"Està clar que no estem en la mateixa línia que quan vam aconseguir les cinc victòries seguides", explica Agné, que assegura que, "no obstant això, l'equip seguirà lluitant fins al final".

L'entrenador del Girona reconeix que, al vestidor, han fet mal les últimes taules davant l'Elx: "Va ser dur encaixar l'empat a dos en el descompte, però hem de seguir i pensar només en el Salamanca".

Els locals, la Unió Esportiva Salamanca, afrontaran un nou partit clau per al seu futur a Segona Divisió, ja que es troben en llocs de descens i a quatre punts del següent classificat, el Nàstic.

L'entrenador salmantí Baltasar Sánchez "Balta", el tercer que dirigeix l'equip durant aquesta temporada, s'ha marcat el propòsit de canviar-li la cara al conjunt i tractar d'identificar-la amb l'oferta dissabte passat davant Las Palmas, quan el Salamanca va jugar amb unes línies més juntes i amb més presència dels seus jugadors en tot el camp.

No obstant això i malgrat els canvis que vol incorporar l'entrenador, el conjunt salmantí no podrà comptar demà amb tres dels seus jugadors titulars, Goikoetxea, Kike i Marcos Márquez, per acumulació de targetes.

Per substituir-los, Balta no ha donat gaire pistes al llarg dels entrenaments d'aquesta setmana, encara que té clar que per substituir el davanter centre hi haurà Juanjo.

Al centre de la defensa podrien jugar Zamora o José Ángel, mentre que per cobrir el forat del migcampista Kike l'entrenador salmantí donaria l'oportunitat a Brian Sarmiento, que ha perdut la titularitat en els últims partits.

stats