2a divisió
Esports Futbol 06/09/2014

El Girona guanya el Tenerife i és líder en solitari (2-0)

Sandaza i Felipe Sanchón (de penal) han estat els golejadors d'un equip que ha vençut els tres primers partits de la Segona Divisió

BarcelonaEl Girona segueix completant un inici de Lliga impecable. Aquest dissabte a Montilivi ha sumat el tercer triomf de la temporada en tres partits. La victòria contra el Tenerife (2-0) permet que els de Machín siguin líders en solitari de la Divisió de Plata.

Tot i que el clima, plujós, no acompanyava, el Girona ha sabut dominar el partit contra el Tenerife des del primer minut. No ha estat un domini aclaparador, però suficient perquè pogués anul·lar l'equip insular. Els catalans han estat molt forts al contraatac i han tingut ocasions clares per acabar l'enfrontament guanyant per golejada.

Després d'un parell d'arribades molt perilloses, Sandaza ha aconseguit trencar la barrera del Tenerife al minut 27. El partit ja feia baixada i a la represa s'ha acabat de decantar per als locals, sobretot a partir de l'expulsió de Carlos Ruiz per evitar un gol amb la mà. Felipe Sanchón no ha perdonat des dels 11 metres.