2a divisió
Esports Futbol 22/09/2013

El Girona perd la imbatibilitat a Montilivi contra el Las Palmas (0-2)

El conjunt visitant aconsegueix la victòria gràcies als gols de Máyor i Apoño (de penal) als últims deu minuts de partit

BarcelonaEl Girona ha perdut aquest diumenge la seva condició d'equip invicte a casa després de caure contra el Las Palmas a Montilivi (0-2). El conjunt català ha perdut amb dos gols al tram final de partit, de Máyor i Apoño (aquest últim, de penal).

Els locals han fet un bon enfrontament contra un dels candidats a pujar de categoria, i han tingut ocasions per inaugurar el marcador. No ho han fet i el partit ha entrat en punt mort, fins que a la segona meitat, quan només faltaven deu minuts, Máyor ha culminat un contraatac creuant molt bé la pilota davant la sortida de Becerra.

Els gironins han buscat l'empat a la desesperada però qui ha sentenciat el matx ha estat el Las Palmas, gràcies a un penal de Juncà sobre Asdrubal que ha transformat Apoño.

Tot i aquesta ensopegada, el Girona es manté a les posicions capdavanteres de la Segona Divisió, amb 10 punts després de sis jornades (tres victòries i un empat).